torstai 28. kesäkuuta 2012

Paluu menneeseen




Otsikon voi toki käsittää monella tavalla, mutta omalla kohdallani se tarkoittaa kahden päivän tapahtumia. Eilen kävimme katsomassa kesäteatterissa Kaksi Maariaa - punavalkoinen sukukunta näytelmän, joka sijoittuu Turun Maarian pitäjään ajalle 1890-1921. Näytelmä oli mieleiseni ja kiinnostava, sekä näyttelijöitä oli aikalainen joukko erilaisissa rooleissa erilaisina persoonina. Joukossa oli myös kesäteatterihevonen, joka tyynesti seisoskeli aloillaan aina, kun oli tarve.
Toiseen kertaan ajassa taaksepäin siirryttiin tänään Turun Keskiajan markkinoilla. Kävimme porukalla kiertelemässä aluetta, sekä ensimmäistä kertaa menimme turnajaisnäytökseenkin ~ Rohan talli! Vauhtia, hienoja hevosia, taitavia ratsastajia, tulta ja haarniskoita... Katsomisen arvoinen tämäkin. :)




Mitä muuta tähän viikkoon? Pihvi on ollut vapaalla, tänään juoksutin ponin liinassa ja lopuksi irtona. Muuten on saanut laiduntaa ja yöt normaaliin tapaan sisällä. Tämänpäiväisestä varmasti kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa - Pihvillä oli vauhti päällä ja välillä se äityikin turhankin hurjaksi. Alkuun lämmittelin ponia liinassa, sillä muuten pelkästään alkulämmittelykin ponin osalta menee sinne tänne laukkaamiseen. Irtona Pihvi sitten laitteli menemään komeaa pukkilaukkaa, jota kuvatkin pääsevät todistamaan... :)



Välillä hieman vauhtia...



Pieniä pukkeja...

Pieni koko, suuri ego. :)

4 kommenttia:

  1. Sulonen tuo viiminen kuva! :)) <3

    VastaaPoista
  2. Pihvi näyttää tosi kivalle, saanut laitumella selkeesti lisää massaa! Upeita kuvia :-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tosiaankin näin on! Vieläkun viimeiset talvikarvat lähtisivät... :)

      Poista