torstai 14. kesäkuuta 2012

Poninen kävelyllä



Täytyy jo heti alkuun sanoa, että on Pihvi niin hieno poika. 


Tänään tuli käytyä pitkästä aikaa Metsämäessä, en oikeastaan muista, milloin viimeksi kävin siellä. Tälläkertaa kyseessä olivat ns. avoimet ovet ja meillä oli oikeastaan pikavisiitti. Käytiin katsastamassa Varikko ja ulkona ollut Horzen outletperäkärry. Varikosta ostin Pihville vaaleanvihreän kesäriimun koossa pony. Horzelta en mitään, hieman katselin erästä kivannäköistä vaaleanpunaista neuletta ja vaaleansinisiä joustopinteleitä, mutta jäivät sinne kun mitään sen ihmeellisempää tarvetta ei nyt niille ole. (Hmpht, olenko muuttunut järkeväksi varustehankintojen suhteen!?) Muuten kierreltiin ympäriinsä pitkin varikkoa, käytiin katselemassa ratatalleja jne. Huomenna ajattelin mennä käymään töiden jälkeen Reunoksella kurkkimassa pitkästä aikaa!


Metsämäestä mentiin piakkoin tallille, Pihvi oli tuolloin parhaillaan syömässä laitumella. Kävin sisällä kokkaamassa Pihville pienen herkkuaterian, ihan hyvin vuoksi vaan. :3 Muutama Marie-keksi, sokerikanelikorppu ja omena, niin syntyi pienoinen kauhasta mussutettava herkku. Vaihdoin ponille uuden riimun, ja sopii ihan passelisti näin kesäisellä ponin päähän! Otin Pihvin narunpäähän ja lähdettiin kävelylle. Hetken aikaa ihmeteltiin talon pihanmaalla, kunnes suunnistettii pihatietä pitkin postilaatikolle päin. 


Iloisesti kävelemässä!

Mutta ponin mielipide...





Risteyksessä otettiin muutamat poseerauskuvat Pihvistä, mielestäni onnistuivat hyvin! Poni on niin hieno. :3 Jatkettiin pikkuhiljaa matkaa sillalle, joka ylitettiin ja käännyttiin ennen isomman tien ylittämistä. Paluumatka oli yhtä laukkaa ja ravia - kotiin niin taluttajan kuin poninkin mielestä niin kovaa, kuin pääsee! Äiti oli laittanut tallin lähes valmiiksi, joten Pihvi oli vielä hetken aikaa laitumella, kunnes pääsi sisälle. :) Kommentit tervetulleita!

Ei ole lohdullisempia sanoja kuin hiljaisuus,
eikä kauniimpaa kieltä kuin toisen kuunteleminen.

8 kommenttia:

  1. eikö oo kurjaa kun poni joutuu nyt siltterin poismenon johdosta viettämään aikaa yksin niin paljon ? :( oletteko ajatelleet hankkia tälle uutta kaveria ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se hieman, joskin ihmisseuraa löytyy koko päiväksi, lukuunottamatta yötä tietenkin. Pihvi on kylläkin tuollainen erakko, ettei se Siltterin seuraa aikanaan ehdottomaksi kokenut. Kaikennäköistä ollaan mietitty, mutta annetaan ajan kulua jospa järjestyisivät itsestään... Pakko mennä sillä mitä elämä antaa. :>

      Poista
    2. Joo no se on hyvä ettei kuitenkaa kaipaa sillai heppakamua :) ja niinhän se on omalla painollaan tulee aina parasta :)

      Poista
  2. Määki haluun ponin!! ;)) Shettikset on vaa nii parhai :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin nyt suomenhevosen! ;D

      Poista
    2. Saat mun muulin hoitoon kaheks viikoks ;DD Menee välil herrrmo :PP

      Poista