maanantai 4. kesäkuuta 2012

Juhlapäivä.


Oli oikeastaan eilen lauantaina, mutta kuitenkin! Eilen siis juhlittiin valmistumistamme ammatteihin paremmin kuin torstaina. Aamulla olin poikien mukana itsellenikin tutulla ala-asteella kevätjuhlatilaisuudessa ja sen myötä todistusten jaossa. Sieltä sitten suunnattiin kiireen vilkkaa kotiin ja juhlapaikalle tekemään viimehetken valmisteluja. Tosiaan viimetippaan ne jäivätkin, mutta selvittiin juhlista kuitenkin kunnialla ja hyvällä mielellä!




Minulla ja Mikalla ainakin oli mukavaa, ja vieraatkin viihtyivät pitkään. Vielä tätä kautta kiitos kaikille vieraillemme! Oli pitkästä aikaa taas mukava nähdä sukulaisia, perhetuttuja ja kavereita, monet kuulumiset tuli vaihdettua ja niin edelleen. Illalla kävin äitin kanssa laittamassa Pihvin sisälle. Koko päivän oli tullut enemmän ja vähän vähemmän vettä, mutta poni oli kuiva kun loimi oli ollut päällä. Pirteästi poni paineli hieman normaalia aikaisemmin yöpuulle.

Kotona kävimme pakkaamassa lisätavarat autoon ja suuntasimme takaisin juhlapaikalle illanviettoon - saunomista, hyvä seura, grilli sekä Masi-koira.
Minun pöytäkoriste, puutarhuri ~

... ja Mikan pöytäkoriste! Molemmat käsintehtyjä ja ainutlaatuisia valokuvista toteutettuja,
 tilattu Merjan Marsipaanipuodista.





Tämä päivä on mennyt niin ikään sateisena ja keskittynyt lähinnä siivoamiseen ja tavaroiden pakkaamiseen. Kahdeksan maissa luovutettiin juhlapaikka ja suunnattiin kotiin hetkeksi aikaa. Lähdettiin Mikan kanssa tekemään iltatalli, poni pääsi hetkeksi aikaa vihreälle, vaikka onkin päivisin syönyt vihreää moneen otteeseen. Ennen sisälle menoa riisuin Pihviltä sadeloimen ja harjasin ponin. Reippaasti taas tuota karvaa tuppaa irtoamaan ja paikoitellen kesäkarva näkyykin jo. Valmistujaiskuvat ajattelin ottaa Pihvin kanssa sitten, kun poitsu on kesäkarvassa ja on ehkäpä hieman nätimpi ilma...




Lisäsin äskettäin kysymyspostaukseen liittyvän kirjoituksen blogiin, käyhän kurkkaamassa se ja jätä kysymyksesi. Kommentit ovat jälleen hyvin tervetulleita, ja tervetuloa teillekin, uudet lukijamme! :)

4 kommenttia:

  1. Ää, kauniit ootte :-3 Onnittelut valmistumisesta!

    VastaaPoista
  2. Mukava postaus ! :) Tuossa kysymyspostauksessa tuo marsu on todella lutunen ♥ Käy tsekkaa munkin blogi maissskunblogi.blogspot.com :) Ps. ryhdyin lukijaksi :D

    VastaaPoista