perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kansikuvapoika ja valmistujaiset!

Jotkut ovat saattaneet huomata, että lehtihyllystä kurkistelee meidän Pihvi... Tosiaan, kesäkuun Villivarsa ilmestyi eilen, ja siellä kannessa poika poseeraakin. Lehdestä löytyy tämän lisäksi kahden aukeaman juttu ponin elämästä. Jos käydäänkin kuvien kanssa läpi, mitä siellä oikein oli...



Pihvi-ponilla ylimääräisiä senttejä on kuusi.



- Toivon vain, että Pihvillä olisi edessään paljon terveitä vuosia ja elämäniloa, Anna sanoo.

Parivaljakolla on pieni punainen talli ja sen pihassa tarha, jota voi käyttää myös ratsastukseen.

- Pihvi on ensimmäinen ponirakkauteni. Meillä on niin pitkään yhteistä matkaa takana, ettei asiasta ole kahta kysymystä. Poni saa viettää meillä loppuelämänsä.


Sellainenhan se, näin nopealla oppimäärällä. Tervetuloa uudet kävijät ja lukijat, kommenttien jättö on enemmänkin kuin tervetullutta!

Eilen oli koululla oma valmistujaistilaisuuteni, joten nyt sitä sitten olen ihan virallisesti puutarhuri! Kolme vuotta takana ja olen ehdottomasti tyytyväinen, että tiesin selkeästi yhdeksännen luokan jälkeen, minne aion mennä opiskelemaan ja mikä minusta tulee nyt. Jatkossa tästä olisi luvassa töitä, ja ehkäpä sen jälkeen vielä samalla alalle hakemaan lisäkoulutusta. Kuluneet kolme vuotta ovat olleet hienot, harva saa opiskella niinkin kauniissa ympäristössä, kuin Tuorla on. Hyvä päästötodistus tuli, päättötyöni oli ammatilliselta sisällöltään 3 kuin myös kirjallinen osuus 3! Arviointihan nykyään menee asteikolla 1-3. Täytyy olla vain hyvin tyytyväinen, ei olisi voinut enää paremmin mennä.



Laittelen tänne vielä muutamia kuvia, jotka otettiin eilen juhlan jälkeen koulun ympäristössä. Tämä päivä menee vielä huomisia juhlia valmistellessa, leipoessa, laittaessa pöytiä... Kiirettä pitää!

Pihvin kuulumisista sen verran, että poni on viimepäivinä ollut vapaalla ja pääsee useaan otteeseen päivällä aina muutaman tunnin pätkäksi laitumelle. Siellä poni sitten työ oleellisestikin vihreää, ja hiekkatarhassa ollessaan ottaa aurinkoa ja hiekkakylpyjä. Viimepäivien hieman kylmempien päivien johdosta poninen on ollut paljon pirteämpi, helteisinä päivinä tuon järkyttävän talvikarvan kanssa on ollut varmasti enemmän kuin tukala olo. Kovasti karvaa lähtee, mutta on se hieman hidasta...





9 kommenttia:

  1. Voii, täytyy saada jostain tuo lehti :)

    VastaaPoista
  2. Iloisesti yllätyin kun huomasin Pihvin kannessa!! :)

    VastaaPoista
  3. Mä luin ton lehden eilen, ja siitä bongasin tän blogin, ja tietty lukijaks♥ =D

    VastaaPoista
  4. onnea! :) täytyy tosiaan lehti jostain hankkia. ps. ihana tuo viimeinen kuva!

    VastaaPoista
  5. Täällä kanssa yksi joka löysi blogin Villivarsasta :) Anonyyminä pysyttelen, mutta lukija kuitenkin! :)

    VastaaPoista
  6. voi hitsit,, miten sä sait sen sinne lehteen,, mäki haluun mun ponin johonkin kansikuvaan;) ja pihvi oli toi söpö

    VastaaPoista
  7. Luin ton jutun ja ihana oli!:)
    Pihvi on kans ihana<3

    VastaaPoista