lauantai 23. kesäkuuta 2012

Ja me juostaisiin


Näin alkuun - hyvät juhannukset kaikille! Eilen oli aivan ihana ilma, tänään näyttääkin jo huomattavasti suttuisemmalta ja sadetta varmaan alkaa ripottelemaan pikkuhiljaa. Ennusteetkin tämänkaltaista lupaavat, mutta kesäsade mikä kesäsade. Eilen teimme Pihville uuden laitumen tilan portinpieleen, jossa poni pääsee mukavasti ison poppelin ja vuorimäntyjen varjoon. Poni suuntasikin innoissaan päivänkakkarapellolle. :)







Muuten eilinen meni mukavasti ulkoillessa, syödessä, juodessa, saunotessa, uidessa, kokkoa poltellessa sekä telttaa kootessa. Kaiken se kestää, kaiken se kärsii käy ehkäpä nyt parhaiten meidän telttaan, jonka tunnit tulevat nyt tämän juhannuksen jälkeen täyteen. Juhannusruusu kukkii valkoisenaan, en muista, milloin olisin nähnyt yhtä hienoa. Tämä on muutenkin ensimmäinen juhannukseni, jonka vietän hevosteni kanssa. Tai siis Pihvin kanssa täällä. Aina aikaisempina vuosina hevoset ovat olleet laitumella ja heitä on käyty siellä katsomassa. 






Otettiin eilen myös Pihvin kanssa hieman kesäkuvia, minusta niistä tuli aika kivoja. ;3 Kiitos äiti! Muuten Pihvi pääsi vasta yöllä talliin ja aamulla normaaliin aikaan ulos otettaessa Pihvi oli aika väsynyt. Poni pääsikin laitumen sijasta tarhaan nukkumaan, ja on nyt herättyään normaali. Tänään olisi ehkä vuorossa laitumelle meno keräämään langat pois. Viikolla sain uuden hiomakoneenkin, että jossain vaiheessa pääsen hiomaan puomeista vanhat maalit pois! Sade taitaa haitata tänään töitä, että tänään tuskin onnistuu.





Eilen illalla Siltterin ovessa oli kaunis, pieni perhonen. Meidän joutsenet ovat saaneet poikasen, sen näimme viikko sitten. Ne asuvat niin kauniissa paikassa, kohdassa, jossa joki tekee omia pieniä mutkiaan ja kukkaset kukoistavat.


Ja me juostaisiin paljain jaloin
Pelloilla suo kissankellolla kutittaisin

7 kommenttia: