maanantai 11. kesäkuuta 2012

Poni pukuhuoneessa ja tapahtuneita



Kiitos Bloggerin vammailujen, postaukset tulevat hirvittävän myöhässä. Miten niiin paljon voikaan olla välillä häikkää! :( Viimepäivinä Pihvi on ollut aikamoinen energiapommi, touhua tuhtaa kaikkea mitä vain ehtiikään. Perjantaina Pihvi oli syömässä laitumellaan kun tulimme tallille. Kävimme pienellä tutkimusmatkalla pihalla ihmettelemässä monennäköisiä asioita ja kurkkimassa sinne sun tänne - Pihvillä mielessä taisi olla eniten herkkuheinien metsästys. Kävimme kurkkaamassa mystisen pienen punaisen ihmetyksen ovesta, mitä siellä sisällä olikaan. Kyseessä onkin punainen ulkosaunamme, jota hevoset aina lauantai-iltaisin ihmettelivät yhdessä kulmassa seisten, että miksi ne ihmiset sinne vaappuvat olemaan. Koska Pihville ei riitä mikään, astui poni pokkana kynnyksen yli pukuhuoneeseen. Siinä sitten oltiin ja ihmeteltiin, ja ulostultua matka jatkui. 

Traktorihan se siellä...


 Kävimme pihanmaalla hieman autoa haistamassa ja autotallin ovella pällistelemässä traktoria. Pihvi suoritti taskutarkistuksen pappalle ja suuntasi kasvihuoneen vierustalle syömään herkkuheiniä. Ruokatauon jälkeen uima-altaan kautta hiekkakasalle ja tarhaan. 


Lauantaina taivaalla roikkuivat kokoajan sadepilvet. Tihkua, kunnon sadetta ja ei mitään on ollut lähinnä tämän päivän sadesaldo. Oikeastaan olisin toivonut, että olisi satanut kunnolla - kylvämämme laidunseos olisi lähtenyt ehkäpä jopa kasvuun. Pihvi hääräili tarhassa, kävin antamassa ponille muutamat porkkanat pitkästä aikaa. Herra jopa suostui syömään ne. ;>




Voi Pihvipieni, ei ne omenat kasva mahan alla. :(
Otettiin äitin kanssa Pihvi ulos tarhasta narun päähän, poni oli päivän aikana ottanut kunnon hiekkakylvyt. Harjailin hänet puhtaaksi (tai ainakin puhtaammaksi kuin aloittaessani). Selvittelin harjan ja hännän, Pihvi pääsi tämän jälkeen laitumelle. Laitettiin talli kuntoon - haettiin heinät yöksi ja huomiseksi päiväksi sekä laitoin Pihvin ruuat. Menin Pihvin kanssa tarhaan tekemään hieman tavanomaisimpia temppujamme - kumarrusta ja takajalkojen nostoa + kurkkaus jalan alta. Aloiteltiin kumarruksella ja tämän jälkeen nosteltiin molemmat takajalat - asetun takajalan viereen, Pihvi nostaa sen puolen jalan ilmaan ja taivuttaa ottamaan jalan sisäpuolelta hännän vierestä herkun. Hieman venyttelyä samalla. :)




Otettiin Pihvi vielä ennen sisälle menoa tarhan puolelle ja päästin sen vapaaksi. Juoksutimme äitini kanssa Pihvin irtona, poni mennä paineli taas niin hirvittävää vauhtia, että huhhuh. Pukkejakin tuli niin täydestä vauhdista kuin paikaltaankin. Vaikka juuri juoksutuksen alussa vettäkin alkoi tulemaan, mukavaa meillä kaikilla oli. :) Juoksutuksen jälkeen poni pääsikin sisälle iltaruuille. 






Osa kuvista oli tarkoitus asetella eri tavalla pienempinä, mutta vaihteeksi bloggerini on ehdottomasti vastaan minkäänlaista yhteistyötä. Juoksukuvat hieman huonolaatuisia, mutta menkööt nyt! :) Itselläni on tänään ensimmäinen työpäivä, nyt on kieltämättä hieman uupunut olo. Nopeasti se lomaviikko menikin ja nyt hieman hirvittää ajatella, että aamulla seitsemän aikaan pitäisi olla jo työpaikalla. Olen kylläkin tyytyväinen siihen, että nyt saan taas aloitettua niin kutsutut normaalit rutiinit!






Muutamat kysymykset voisin vielä vastaanottaa kysymyspostaukseen. Sinne siis mieltä askarruttavat, epäselväksi jääneet tai muuten vain kiinnostavien asioiden kysymykset, nyt on hyvä sauma kysellä! Sivupalkissamme on meneillään kysely, johon vastaamalla pääset kertomaan mielipiteesi blogistamme sekä omat ehdotuksesi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti