torstai 29. maaliskuuta 2012

Kevään valoisat illat

 
Kulunut viikko on pitänyt sisällään kevään vastaanottamista, siivoamista ja pientä askartelua. Vaikkakin kellojen siirron jälkeen yhdeksään asti illalla on suhteellisen valoisaa, aamuissa ainakin omalla kohdallani se tuntuu. Tiistaiaamuna nukuin jo pommiin koulusta, ja muutenkin aamuheräämiset ovat olleet tavallista kankeampia. Lunta meillä on enää vain ripaus, ellei sitten luvattu takatalvi yllätä! Toivottavasti näin ei kuitenkaan ole. Yöpakkaset ennusteen mukaan alkaa taas, harmin paikka, sillä viikon päästä meillä pitäisi olla tarhan kunnostus täydessä tohinassa.

 
Nyt viikolla olen hieman siivoillut tallilla, haravoinut talven aikana tippuneita heiniä pois maasta sekä hevosten rampeilta turvetta. Näkyyhän pieni siivous ulkonäössäkin jossain määrin. Tarha on nyt kokonaan sula, vielä vettä siellä sun täällä. Tänään Pihvi näytti siltä, että oli jossakin käynyt torkkumassa, tai ainakin pyörähtämässä päivänmittaan. Muuten poni on ollut hyvällä tuulella, lukuun ottamatta paria sateista päivään, kun herra yksin angstasi koko illan portilla kunnes pääsi sisälle syömään.

Alkuviikosta innostuin niinkin paljon askartelusta, että tein rehulaatikoihin nimikyltit. Eihän meillä kahden - kolmen ihmisen laittaessa hevosille ruuat sen kummempia kylttejä edes tarvitsisi, mutta onhan nuo ihan kivat (jos kuutta paperilappua kovin kivoiksi voi sanoa).

Irrallaan...

... ja paikoillaan!
 
Muutamana iltana on ollut kamala polte päästä kirjoittamaan blogia, mutta olen saanut pidettyäni itseni koulujuttujen parissa. Nyt kun alkaa laskea, että koulua on tosissaan enää reilu kuukausi sinänsä jäljellä, alkaa kiire pukamaan tekemättömien töiden parissa… Koulusta hevosiin, tänään asennettiin kärryihin vetokarttu. Pian päästäänkin ihan oikeaoppisesti ajelemaan, kunhan pellot hieman kuivahtaisivat!

Olen muuten huomannut, että kyselen teiltä paljon millaisia postauksia toivotte, mutta kuitenkin toteuttaminen jää ihan oman fiiliksen puolelle. Nytkin minulla on koneella ainakin viisi aloitettua erikoispostausta, joista jonkin teen varmaankin lähipäivinä valmiiksi. Siltteristä minulla on nyt todella pitkällä, kuvia vaille valmiina kirjoitus, esimakua saatte siitä tässä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti