sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Tulevaisuus kuuluu niille, jotka uskovat unelmiensa kauneuteen.


Kävin eilen ajamassa Pihviä ensimmäisen kerran kärryepisodin jälkeen, ja hienosti meni! Ei mitään jännitystä puolin eikä toisin, tyytyväinen saa olla, ja tästä on hyvä jatkaa. Menin siis kilpakärryillämme, kun ei noista vanhoista koppakärryistä enää ajeluun ole.




Mentiin ihan ravia, välillä reippaammin, välillä hitaammin, sekä otettiin pitkiä laukkapätkiä – n. kierros yhtäjaksoisesti laukkaa ja sitten taukoa hieman. Tarkoituksenani olisi saada Pihvi toimimaan ääniavuilla ajaessa, ja täsmällisemmäksi muutenkin käskyt, joten puuhaa on. Ravikäskyt ovat jo hyvin hallinnassa, mutta laukassa löytyy vielä hiomista paljon, sillä meille tuli laukka mukaan ajamiseen vasta viimevuonna. Sitä ennen on treenattu raveihin, enkä laukkuuttamista silloin halunnut, tai osannut ottaa mukaan.



Vielä kun saadaan menoon mukaan uudet kärryt, sekä valjakkoajoon poniajopiiska! Hessi-tallille on tarkoitus mennä seuraamaan valjakkoajon koulukisoja nyt 15. toukokuuta, jospa sitten ehkä jopa toukokuun lopulla päästäisiin Loimaalle kilpailuihin, missä on sekä koulu, että tarkkuusosuus. Hiljaa hyvä tulee! :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti