sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Ponin ja terroristin ero – terroristin kanssa voi neuvotella.

Kävin tänään illalla vielä ajamassa Pihvin, huomenna ponilla saa olla sitten vapaapäivä. Meni tänään eilistäkin hienommin - kuunteli kunnolla, laukat nousivat vielä helpommin kuin eilen! Ylpeä saa taas olla ponistaan. Ensi viikolla olisi sitten aika harjoitella kouluohjelmaa, suunnitelmissa tosiaan on hieman avoin kohta, kun loppukuussa olisi Loimaalla ollut kisat, joissa sekä koulu-, että tarkkuus. Poni olisi kyllä kuntonsa puolesta näillä näkymin vahvemmilla kuin viimekisoissa, mutta se, että milloin kärryt tulevat, ovatkin toinen juttu.


Viikon päästä Hessi-tallilla on valjakkoajon koulukilpailut, ja sitä ollaan menossa katsomaan. Haittaa siitä ei todellakaan ole, näkee hieman suorittamista ja miten kouluosalla toimitaan – tervehdystä, rataa yms… Onhan nämä kaikki tietenkin aluelupakurssilla käyty läpi, mutta teoriassa asiat vaikuttavat harvinaisen erilaisilta kuin käytännössä! Ensi lauantaina olisi ollut myös match show tuossa lähikoululla, mutta tänävuonna jäävät kyllä väliin. Pihvi on hieman rumassa karvassa – kesäkarvaa pukkaa kaulasta ja ryntäistä, mutta takaosa on vielä aivan paksussa karvassa. Ja kun poni ei nyt ihan sitä perusshettistä muistuta, niin jääköön väliin…



Alustavia suunnitelmia on siis ensiviikolle – koulua ainakin, ajattelin käydä alkuun läpi vain yksittäisiä kohtia ja edetä siitä sitten koko rataan, mutta sen näkee sitten. Kärryjä odotellessa! :)


Loppuun vielä video, jonka tuossa päivällä tein - rytmitykset eivät aivan menneet kohdalleen, ja videon materiaali on kuluneilta vuosilta, osa lähipäivinä kuvattuja, osa kesältä 2009 ja siltä väliltä. Musiikki nyt kuvastaa pikkuista poniamme, tiedä sitten, että millä tavalla! Kommenttia olisi tosiaan kiva saada, ja millaisia juttuja te lukijat haluaisitte jatkossa lukea :) 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti