keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Onni on elämänasenne


Eilen vanhempani kävivät hakemassa Pihvin uudet kärryt Agrimarketista, tarkoitus oli jo eilen mennä ajamaan, mutta satoi kurjasti niin saivat odottaa hetken! Tänään sitten kävin ajamassa Pihvin, ja kyllä näitä kannatti odottaa!


Hienot mustat Finn-tackit, juuri oikean kokoiset Pihville. Hieman raskaammat ja erilaiset vetää kuin vanhat, mutta näillä nyt sitten puksutellaan eteenpäin. Vetokarttu tulee varmasti tarpeeseen, kunhan jossain vaiheessa ostetaan Pihville rintaremmi vetoliinoilla. Siihen asti mennään tällä perinteisellä valjastuksella. Nyt on muutenkin edessä itselläni aikamoinen totuttelu näillä kärryillä ajamiseen, sillä istuinosa on korkeammalla, ja aisat ovat pidemmät. Lyhyemmällä, entisellä paketillamme ajaminen oli hieman lyhyemmän olemuksensa kanssa helpompaa, mutta kyllä nyt kelpaa ajella. :)
 

Pihvi nosti tänään laukat jälleen tosi hyvin, ihan vain pyynnöstä ”laukka”. Uskomatonta, että tuo jääräpää on sisäistänyt nyt tämän asian, ja hyvähän tuo on. Luulenpa vain, että Pihvin osalta ravipuolen mietinnät näin viimeisenä kilpailuvuotena ovat ohitse. En oikein haluaisi ottaa sitä riskiä, että viimeisestä startistamme tulee hylky laukkojen vuoksi, kun poni on muutenkin ollut herkkä laukkaamaan startissa – entä nyt, kun on saanut laukata oikein tarkoituksella? Aika näyttää...

Huomenna taas hieman ajamaan, ja sitten ponilla saa olla vapaapäivä, ettei haukata liian suurta palaa kerralla, ja paikat kipeydy. Pihvi on muutenkin syönyt nyt ahkerasti koko talven ja kevään läpi magnesiumia, ja saa jatkaa tämän syömistä myös laidunkaudella. Ponilla oli nimittäin syksyllä ajon yhteydessä jalkakramppeja, jotka ovat nyt vähentyneet rajusti kun tuota on ruuan mukana laittanut. :)

Loppuun vielä jälleen kerran video Pihvistä, materiaalit nyt keväältä 2011, paitsi lopussa video ja kuva loppusyksystä. Kommenttia saa taas laittaa tulemaan ;)



5 kommenttia:

  1. Tää sun blogis on sairaan ihana, pihvi on ylisöpö! Varsinkin ilahduttaa katella shettistä (?), joka on oikeesti normipainonen ja yhtä hyvässä lihaskunnossa yms kuin hevosetkin. Tulee itelleki hirvee hinku päästä ajaa =)=)Ja hienoja kuvia.

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, kärryt tosiaan ovat paremmat kuin mitä odotin. :)

    Pihvi tosiaankin on shettis, ja kiittää kehuista :>

    VastaaPoista
  3. Itse oon katsellut ihan samaa kuin yllämaininnut. Tosi hyvässä kunnossa sun shettis! Ne (kuten muutkin ponit)on kuitenkin tajuttoman herkkiä lihoamaan yleensä :D

    VastaaPoista