perjantai 6. toukokuuta 2011

The sun will always shine down on you


Pihvillä on ollut nyt paripäivää vapaata, ja tänään oli kevyt juoksutus liinassa. Huomenna ratsastan ainakin Siltterin kunnolla, ja Pihvin kanssa voisin mennä ajamaan, mikäli aika riittää. Viikonloppuna haluaisin hieman päästä kokeilemaan valjakkoajon kouluohjelmaa, joten siitä suunnitelmissa harjoitella pätkiä.



Pihvi oli tänään hieman höhlä, toiseen suuntaan ei mielellään olisi liikkunut mitenkään, kun taas puolestaan toiseen suuntaan pää heitteli puolelta toiselle ja virtaa tuntui riittävän… Laitoin myös pienet esteet, kesti hetken aikaa, ennen kuin poni tajusi idean pitkästä aikaan, mutta kyllä se ura urkenee vielä kevään aikana!
 

Esteet, jotka meillä on, jätettiin kesälaitumelle syksyllä, kun ei niitä ennen lumien tuloa ehditty hakemaan pois, joten nyt kesällä on luvassa hieman esteiden uudestaan maalausta, vaikka maalit ovatkin ihan ok kunnossa… Itse satun tavoittelemaan hieman täydellisyyttä, joten vanhojen maalien paikkausta on luvassa! Lisäksi Pihville olisi hieno saada oikein valjakkoajoon tarkoitetut tötteröt palloineen, jotta päästäisiin siten hieman treenailemaan – vaikka hyvin nuo nykyisetkin toimivat, ei siinä mitään. :) Ja kun pistää ajatukset kunnolla laukkaamaan, mitä kaikkea sitä muuta haluaisi… Vesihauta, silta… Parempi vain, kun ei mieti ollenkaan! ;)


3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Miulle on tulossa syksyllä myös poni, ja näistä teidän kuvista ja videoista innostuu vaan odottamaan syksyä lisää..! :)

    VastaaPoista
  2. Voi että, millainen poni sulle on tulossa? :) Onnea uudesta kavioliitosta! ;)

    VastaaPoista
  3. Sen verta voin paljastaa, että shetlanninponi kyseessä. :D

    VastaaPoista