sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kurkota kuuhun… Vaikket sinne yltäisikään, olet silti tähtien joukossa.


Tänään on ollut niin hieno ilma! Lähdettiin Pihvin kanssa ajamaan tuttu lenkki lähimaastoon, ja heti, kun olimme päässeet ainoan asfalttipätkän yli – joka tosiaan kestää autotien ylittämisen verran – Pihvi aloitti saman shown, joka viimeksi oli päättyä huonosti, mutta tällä kertaan pojan pukitteluista selvittiin vain muutamalla hypähdyksellä ja omien jalkojen tärinällä.


Mentiin aika hissukseen koko menomatka, takaisin tullessa sitten Pihvi oma-aloitteisesti kiihdytti vauhtiaan ja paineli reippaasti eteenpäin ravilla. Raviponia hänestä ei enää tule, viimekirjoituksessahan tätä vielä pähkäilin. Vaikkakin vielä alkukaudesta suunnitelmat menivät parin startin paikkella, niin se aika on nyt takana ohitettuna ja uudet haasteet edessä. 

Uudet kärryt ovat olleet mukavat, ja en ole ikinä ajanutkaan näitä mukavammilla kärryillä. Kuvat kertovat tästä päivästä enemmän kuin tuhat sanaa, kiitoksia jälleen äidille :)


Aurinko taivaan kurkistaa ja kertoo sadun uudestaan.

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia jälleen kerran! Oot kyllä huippuasemassa kun aina saat jonkun kuvaamaan :) Koska seuraavat kisat teillä?

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia ! Seuraavat kisat suunnitteilla todennäköisesti 11. kesäkuuta, jotka ovat aluevaljakkokilpailut jälleen - vielä epäselvää on, mennäänkö yhteen vai kahteen osakilpailuun :)

    VastaaPoista
  3. Tätä siun blogia on tosiaan ihana käydä aina lukasemassa, kun tekstien mukana on niin eläväisiä kuvia. Voi melkein tulla teidän mukaan noihin teidän touhuihin, kun kuvat on niin onnistuneita valintoja (tai ainakin miulle tulee sellainen fiilis)! :)

    Miullekin tosiaan tuli nyt se kauan odotettu shetlanninponi. Koko viikon sain jännityksellä sitä odottaa ja kyllä sitä aika hermostunut sitten olinkin, että millainen poni sieltä tulee! Mutta osoittautui tosi hyväksi ostokseksi, on ori nimittäin niin mieletön...!

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia!

    Kävinkin kurkistamassa, että sulle nyt tosiaankin tuli tuo pikkuori! Aivan ihana tapaus kyllä, ei noihin pikkuisiin oikein voi pettyä, varsinkin jos on oma kyseessä ;)

    VastaaPoista