sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Tänään voidaan hetki olla kuninkaita


Eilinen ilta meni hevosten liikuttamisessa – ensin Siltteri, sitten Pihvin vuoro. Siltterin ratsastin pellolla, kertailtiin kouluratsastusjuttuja pitkästä aikaan, ja hyvin meni! Alkuun itse tein istuntaharjoituksia ja ratsastettiin pellon päästä päähän kiemurauraa vain istuntaa käyttäen, ja hienosti meni!



Pihvin kanssa menin vielä sitten ajamaan, tein pienen harjoitusradan taas pellolle, tällä kertaa kaksi tötteröporttia isolla välillä, ja pienen siltaharjoituksen – ns. puomikujan, joiden välistä sitten ajettiin. Tarkoituksenani olisi saada vielä tähän ”siltaan” laitettua matto alustaksi, mutta nyt mentiin vain puomeja ja mattoa harjoiteltu maasta käsin, tosin tämä ei ole tuottanut ongelmaa. Portit levitin suureksi, että harjoitellaan nyt tosiaan sitä, että painellaan laukalla niiden välistä, eikä keskitytty niinkään niiden väliin tähtäämiseen.

 


Kuvat tosiaan ovat hieman villejä, hämärsi jo ja kameran asetukset eivät olleet aivan kohdallaan – sekä vauhti oli niin päätä huimaava. ;) Pihvi meni kaikin puolin hyvin, laukka nousi äänellä, onnistuttiin tekemään nopeitakin käännöksiä, vaikka vauhti olikin aika reipas. Tästä on hyvä jatkaa!

2 kommenttia:

  1. Anteeks pakko kysyä, mutta miks toi suokki on noin lihava? Onko tiine vai muuten vaan pyöreä? :o

    VastaaPoista
  2. On vain pyöreä, ollut lähes koko elämänsä. Tytöllä on myös työhevosta suvussaan, mutta kunnon heinämaha on siltikin. Kuutisen vuotta olen laihduttanut, välillä onnistuneempia kausia, välillä puolestaan tulee takaisin. Minimiruokamäärät syö ja liikkuu, raskasta ja vähemmän raskasta treeniä. Hyvä kunto hänellä on, vaikkakin painoa on pienen ponin edestä :)

    Hevostalli.netin keskustelun itse tästä asiasta luin, ja pakko vielä tähän sanoa, että en vain ymmärrä sitä, mitä netissä huutelu ylipäätään vaikuttaa mitään... Pata kattilaa soimaa, vai mitenköhän se meni ;)

    VastaaPoista