lauantai 14. toukokuuta 2011

I believe I can touch the sky

Pihvillä on ollut tällä viikolla hieman vapaata, ja eilen kävin ratsastamassa ponin pellolla. Virtaa oli, ja juoksemisen lisäksi ponia kiinnostivat pellolla kasvavat satunnaiset vihreät mättäät, ja Pihvi pääsikin sitten ratsastuksen jälkeen hieman syömään vihreää tarhan reunustalle.

Alkuun lämmiteltiin ravilla ja laukannostoilla, tehtiin suunnanvaihtoja takaosakäännöksien kautta ja pyörittiin ympyrällä. Lisäksi otettiin pohkeenväistöä molempiin suuntiin, ja niin reippaan lämmittelyn jälkeen siirryttiin hyppäämään pientä estettä, harmikseni puomimme ovat edelleenkin siellä laitumella odottelemassa meitä, jonne siirtymiseen ei olekaan enää pitkä aika. Pihvi oli hyppäämisen suhteen reipas niin kuin aina, pirteänä paineli esteelle ja hyppäsi hienosti! Oikea esteponi. :)



Tähän loppuun ajattelin koota vielä hieman alustavaa kilpailutaulukkoa täksi vuodeksi (– taustajoukot, tiedän, että luette tätä! Ei paineita. ;))

29.5. Loimaalla olisivat aluevaljakkokilpailut, mutta meiltä nyt jäävät nämä väliin, sillä kärryt eivät ole vielä tulleet, ja haluan niillä päästä kunnolla harjoittelemaan, ennen kuin kilpailuihin lähdetään.
11.6. Halikossa kaksipäiväiset kilpailut, joiden ensimmäiselle päivälle suunnittelin osallistumista Pihvin kanssa – silloin ajetaan koulu & tarkkuus, ja en ole vielä päättänyt, onko se sitten molemmat osakokeet vaiko vain toinen.
12.6. olisivat Laitilassa Driving Class helppo, jonne voisi lähteä, mikäli ei osallistu edellispäivän Halikon kilpailuihin.
Jos vielä pidemmälle kesää ajatellaan, siellä olisi tulossa Hämeen aluemestaruudet, valjakkoajon shettismestaruudet ja samalla Lounaissuomen aluemestaruudet. Kyllähän näitä riittää! :)


 

2 kommenttia:

  1. Toivotaan että kärryt saapuvat pian, jotta pääsette harjoittelemaan tulevia koitoksia varten! :)

    Miten sä saat aina pestattua jonkun kuvaamaan teitä? Kuvat on loistavia! Mulla ei ole ikinä kuvaajaa ratsastuksen yhteydessä :(

    VastaaPoista
  2. Niinpä, toivottavasti! :) Tosiaankin äitini kulkee mukana tallilla, kun kerran meidän suomenhevostamma on hänen, niin hän sitten napsii kuvia, lisäksi joskus veljeni innostuu kuvailemaan. :)

    VastaaPoista