tiistai 15. tammikuuta 2013

Toive; Minun päiväni


Ajattelin nyt koota pienen katsauksen minun arkipäivääni - päiväksi valikoitui maanantai 14. tammikuuta, eli eilinen. Kuvia on hieman harvakseltaan, mutta kuitenkin! :)
 
4:40 Herätys. Aamulla minulla on aina minuuttiaikataulu, joten rutiinit alkavat tällä kännykän piippaamisella kasvojen rasvaamisella ja kolmen minuutin sängyssä kierimisellä yrittäen keräillä itseäni uutta päivää varten. Mikäli tästä rutiinista myöhästyy, jätättää koko aamu täysin...

4:45 Aamutakki niskassa piilolinssien laitto silmiin.

4:50 Pikameikkaus miettien samalla päivän työvaatteet, hiuksien harjaus yms. toimet.

4:58 Aamupalalle keittiöön, tänään aamulla aamiaisenani oli muutama itse leivottu sämpylä. :)

5:15 Työvaatteet päälle, yleinen jäädyttäminen, kassin pakkaaminen ja valmistautuminen töihin lähtöön.

5:30 Auto käyntiin ja työmatka starttaa.

Pikkuiset yrtit kasvamassa
6:00 Työpäivä alkaa, tämän aamun työtovereina ovat odottamassa lavallinen tilliä pussitettavaksi. Päivän aikana ehtii tulemaan myös monia muita; jääsalaattia, eri yrttejä, muita salaatteja sekä laatikoiden kirjaamista, laskemista ja lavojen tekoa. Töissä olen siis salaattipuutarhassa, joka varmaankaan ei ole vielä ilmi tullut! :)

14:30 Normaaliaikainen työpäivä tänään, joten kahdeksan tunnin sekä puolen tunnin ruokatauon jälkeen auto uudelleen käyntiin ja suunnaksi pienen ponin valtakunta - Pihvin luokse siis. Matka kestää jopa 5 minuuttia työpaikalta tallille!

15:00 Hetken oleilun jälkeen tallivaatteet päälle ja pihalle. Ulkona on ihana ilma, aurinko paistaa, joskin hieman tuulee. Otan Pihvin tarhasta, harjaan ponin, kiristän hokit ja lähdetään kävelylle. Kävelyn jälkeen juoksutan Pihvin irtona tarhassa, josta poni varsin innostuu! Lisää tästä tulossa toisessa kirjoituksessa!
 


16:30 - 17:00 Kotona. Syön, siivoilen hieman, dataan ja katson DVD'ltä Sinkkuelämän kuudetta kautta.

19:30 Iltatalli kutsuu! Suunta siis tallille äitin kanssa, laitetaan kuten aina talli kuntoon, Pihville ruuat sekä seuraavan päivän heinät.

20:30 Seuraavat 14 päivää onkin oikein työntäyteisiä - tallilta suunnataan jälleen töihin kaupunkiin päin. Onneksi tämä luistelukenttien huolto on arkipäivisin melko nopea keikka, viikonloppuna puolestaan työaika on kumpanakin päivänä 10-21.

21:30 - 22:00
Kotona! Kotimatkalla autossa väsytti, mutta sisälle tullessa olo harmillisesti piristyi. Iltapalan aika ja laitan huomisen eväät valmiiksi. Loppuilta kuluu mm. tuntilappua täyttäessä ja koneella käydessä. Yhdentoista aikaan käyn suihkussa ja alan valmistautua nukkumaan menoon.

23:55 Huomisaamun herätykset kännykkään valmiiksi, eli alkaen 4:40. Totean taas, että vuorokaudessa on liian vähän tunteja, sammutan valot ja alan nukkumaan.

Melkoisen hyvä päivä, etten sanoisi! Saako itseään vielä toistaa? Vuorokauteen lisätunteja ihan vaikka 2kpl ja viikonloppu kolmipäiväiseksi... :)


3 kommenttia:

  1. Miten sä selviydyt noin lyhyillä yöunilla ? :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin sitä itsekkin, mutta pirteänä mennään (pääosin) päivästä toiseen. :) Päiväunet silloin tällöin ovat mukava keksintö ja viikonloppuisin ehtii ottamaan pitkillä (hmm... normaaleilla 9h unilla) kiinni ja jaksaa taas, kuin myös satunnaisilla lomilla.

      Poista
  2. Kiva postaus ! Pihvi on nii kiva poni. Millon oot viimeks ratsastanu Pihvillä ?

    käys kurkkaamassa ---> http://pieniponi.blogspot.fi/

    VastaaPoista