sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Alkuvuoden höpinöitä.



Hyvää uutta vuotta vielä vain kaikille! Melkein viikko tätä vuotta onkin jo vierähtänyt. Ajattelin tässä kirjoituksessa kertoilla hieman alkaneesta vuodestamme, ja palailla huomenna sitten kuvien kera tämänpäivän ajoon!

Vuodenvaihde meni rauhallisissa merkeissä, vaikka raketeiden ampumiselta ei voitukaan välttyä. Olen kuitenkin niin iloinen, että Pihvi on tämänlaisissa tapauksissa niin järkevä poni - eipä tuo ollut mikseenkään, vaikka pitkin iltaa valoja lenteli taivaalle. Siellä tarhassaan mussutti heiniä katsellen välillä taivaalle, ja normaaliaikaan illalla hiippailtiin yötä viettämään talliin.

Varsin sateisissa merkeissä tämä vuosi on avattu, joten lunta ei juurikaan enää ole. Jäljelle jäi vettä, joka nyt on muuttunut jääksi. Tarha on kuitenkin olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa, ja ajaen tuli tämä asia testattua tänään! :) Siitä kuitenkin lisää hieman myöhemmin. Omaan vuoden ensimmäiseen viikkooni on mahtunut töitä sekä autokoulun II-vaihe. Nyt sitten on autokoulu kokonaisuudessaan välivaiheineen suoritettu, ja jossain vaiheessa uusi korttikin pitäisi tulla.

 
Kun kerran näin vuoden alkuun on tapana keräillä kokoon tavoitelistoja ja parannettavia asioita, meillä on edelleen meneillä tuo lukijakysely, johon toivoisin edelleen vastauksia! Voit myös kertoa omia toiveitasi tietenkin tänne blogiin suoraankin, kaikki toiveet ovat aina tervetulleita. Yksi asia, mitä haluaisin tänä vuonna myös tehdä on tutustua paremmin teihin, lukijamme. Jos itselläsi on samanlaisia ajatuksia, laitahan kommenttina tulemaan sähköpostiasi tai jotain, niin katsellaan! :)



3 kommenttia:

  1. Vooi Pihvi on niin suloinen! :) Sulla on tosi kiva blogi myös, tykkään!

    VastaaPoista
  2. hei, täällä ainakin yksi lukija joka haluaisi tutustua paremmin! :)

    VastaaPoista