torstai 19. heinäkuuta 2012

Pihvin uusi riimu ja muita juttuja.


Pihvi on saanut olla koko viikon rennosti, yritän ensi viikolla tsempata ja palata aktiivisen liikunnan pariin. Olen ollut itse flunssassa, ja olen sitä edelleenkin. Sairasloma ohi ja tänään sitten päivä meni töissä. Ilmat ovat olleet ärsyttävän sateisia ja Pihvin laidunpinta-ala vähenee sattuma sattuman perään viikko viikolta. Pian ollaankin jo elokuussa, tässäkö tämä kesä sitten olikin?! Itsestäni on tuntunut siltä, ettei sitä ole ollenkaan ollutkaan. Toukokuussa totesin, että tästä tuskin tulee kesää edes... Voisin jotkut asiat jättää sanomatta tai ajattelematta. 


Alkukesän suunnitelmanahan meillä oli lähteä jo ennen toukokuussa olleita valmistujaisiani laitumelle, kunnes saimme soiton naapuritallin pääntaudista. Lähtöä päätettiin venyttää juhannukselle, kunnes tuli 18. toukokuuta perjantai, ja meidän ihana Siltteri päästettiin hevosten taivaaseen. Kaikesta huolimatta tuli ammatti ja valmistujaiset, viikon (kiireinen) loma ja työt. Ja Mikan armeijaan lähtö ja sateiset ilmat. Nyt nenä tukossa lämmöt lievästi alhaalla - eilen mittasin itseltäni kuumetta, ja mittari näytti lupaavaa 34.5, joka piti vielä paikkansakin. 



Käytiin tänään äitin kanssa Börjesillä ostoksilla, tarkoituksena hakea ötökkäsuihketta lisää. Matkaan tarttui täytepullo, samaa ainetta kuin viimeksikin. Tuo on ihan hyvää, hinta-laatu suhde ainakin omasta mielestäni kohdallaan. Ostin samalla myös uuden Cool Mix - säkin, Pihvi saikin sitä jo desin verran iltaruokiinsa. Muita ostoksia olivat punaruskea kärpäshapsupanta riimuun, pieni likit-paketti, uusi kovaharja ja jenkkiriimu! Tuo riimu sopii kyllä Pihville kivasti :3 Ei ole sellainen tavallisen sininen. Kiitos äitille, että hän bongasi tuon lukuisten riimujen joukosta! :)




Tulevista postauksista sen verran, että Siltterin tarinan kertova postaus on piakkoin valmis. En tosin pidä kiirettä, haluan, että siitä tulee hyvä. Toisena, tulevaisuudessa tulevat varustepostaukset aion tehdä ainoastaan Pihvin varusteista. Kolmanneksi, huomenna käyn hakemassa Mikan kotiin lomille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti