lauantai 21. heinäkuuta 2012

Illan hiljaa viiletessä



Kun sade taas runnoo ulkona maisemaa, oli mukava upota hetkeksi vielä eilisillan maisemiin, kun kävin Pihvin kanssa ajolenkillä maastossa. Valjastin Pihvin iltakymmenen aikaa kilpakärryjen eteen ja lähdimme ajelulle. Käveltiin kotitie ja isommalla tiellä otettiin hölkkää. Ravailtiin rennosti tienreunaa pitkin, oli ihanan hiljaista - ponin kavioiden kopse ja soran rahina kärryjen alla olivat ainoat äänet. 

Päästiin metsän reunaan, Pihvi hieman kyttäili metsän suuntaan. Jatkettiin hölkällä eteenpäin, mutta jonkin ajan kuluttua käännyttiin ympäri ja suunnattiin kotia kohden. Kovin pitkä lenkistä ei tullut, varmaan 2km, mutta kuitenkin käytiin hieman kotinurkilta muualla. Takaisin tullessa vauhti kiihtyi puolella ja alkoi ponin jalka nousta raviaikojen malliin! Olen niin iloinen, että on reipas poni, jolta vauhtiakin löytyy! :)


Videossa kooste meidän lenkistä, pätkiä niin kärryiltä ponin pepun takaa kuin polkupyörän puolelta katsottuna. Voikun tänäänkin olisi illalla yhtä hieno ilma, vaikkei vielä lupaavalta vaikutakkaan. Sadetutka kuitenkin hieman vihjaili, että viiden aikaa tämä voisi olla jo ohitse! 





Uusi varustepostaus on tekstiä vaille valmis, kiinnostaako teitä lukea vielä sille sarjalle jatkoa? 
Mitkä ovat teidän suosikkierikoispostauksianne?


2 kommenttia:

  1. Lisää varustepostausta vaa (:

    VastaaPoista
  2. Varustepostaus ois paaaaaaljon kivempi videomuodossa ;)
    Mutta onhan se ihan kiva kattella kuvinakin :)

    VastaaPoista