keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Karvavaara & kuulumisia

 
Nopeasti se aika kuluukin - nyt on jo maaliskuu! Illat ovat jo mukavasti pidentyneet, verraten vielä hetki sitten näin viiden aikaan sai jo tarhan valoa laitella päälle, kun nyt puolestaan pärjää jo pitkälle yli kuuden. Kuukauden alkuun on kuitenkin mahtunut uutta lunta, pakkasta, kirkas tähtitaivas, Anssi-poika, Pihvin lumihankilaukkaa, pukkeja, lumiukkoja, tilsoja, jäätä, töitä ja kesätyökuulumisia... Paljon kaikenlaista, mutta voisihan tätä hieman avata tarkemminkin!

 
Lauantaiaamulla suunnattiin katsomaan Anssia. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta, mutta pakkanen silti oli sen verran kova, että porukalla päädyttiin vain ihastelemaan ja kuulemaan ruunan viime aikojen kuulumisia.
 
 
Sunnuntaiaamupäivällä lähdettiin Mikan kanssa Pihvin luo lumitöiden pariin - tai oikeastaan Mika lumitöiden ja minä Pihvin ja karvakylvyn pariin. Joka keväinen hämmennys on ehkäpä se, miten paljon pienessä ponissa on karvaa; tai oikeastaan enemmän ymmärrystä koettelee se, miksi ne viimeiset talvikarvanrippeet irrottautuvat vasta juhannuksen kieppeillä, vaikka kerran nyt jo aloittaa.
 
Pihvi & ponin valtakunnan henkilökuntaan kuuluva lapion varressa.
 
Pihvi & yksi valtakunnan rapsuttajista.
Pihvi sanoo, että hänen valtakuntansa alamaisista pitäisi tehdä ehdottomasti oma esittelynsä!
 
 
 
Maanantai-illalla otettiin Pihvin kanssa kunnon juoksuharjoitukset umpihangessa tähtitaivaan alla lumen pöllytessä! :) Pihvin laukan seasta löytyi myös sekalainen määrä erinäköisiä pukkihyppyjä sekä kunnon pystyynhyppäys - narussa. Taisimme molemmat olla yhtä hämmentyneitä Pihvin päähänpistosta, että sen jälkeen mentiinkin poninkin puolesta nätisti ja kuuliaisesti ilman mitään ylimääräisiä naruremuamisia.
 
Eilen menin tallille töiden jälkeen hieman siivoilemaan varustehuonetta, joka Annan toimesta on alkanut muistuttaa pientä kaaosta. Puolen tunnin homman jälkeen kaaos alkoi näyttää jo melko hallitulta, joten siitä on hyvä jatkaa seuraavaan siivouskoitokseen! :)

Tänään illalla oli aivan mieletön tuuli, joten Pihvi pääsi aikaisemmin yöpuulle. :) Vielä pitäisi hieman tsemppailla omien jaksamisten kanssa, niin viikonloppu häämöttää edessä. Lähipäivinä pitäisi käydä K-maataloudessa tai Agrimarketissa hakemassa Pihville uusi magnesiumjauhepurkki - tiedä sitten, mitä muuta kaupasta tarttuu mukaan... Itse toivon ja odotan, että ensiviikolla postiin saapuisi hieman isompi paketti, jonka sisällön toivon olevan juuri passeli ja sellainen, jota olen jo pidemmän aikaa odottanut! :)
 
Pihvin pusu ♥

1 kommentti:

  1. Voi että, miten ponin nimi voi olla Pihvi :D Kovasti huvitti, mutta vain positiivisessa mielessä. On sulla tosi symppis bogi, ja vielä ihanampi poni.

    VastaaPoista