maanantai 18. helmikuuta 2013

Voihan pojat!


Eiliseltä ratsastukselta juttua ja kuvia - meillä oli nimittäin melkoinen poikajengi liikkeellä. Pihvikin sai liikutukseensa hieman vaihtelua, kun valjaiden sijaan poni sai selkäänsä satulan. Pian selkään kiipesi ratsastaja, jolla on aloittelevaksi ratsastajaksi varsin tomerat ja päättäväiset avut - nimittäin meidän Aku! Pihvikin hämmentyy joka kerta, kun Aku kiipeää selkään; niissä avuissa ei ole mitään epäselvää!



Akun ja Pihvin viimekertaisesta ratsastuksesta olikin kulunut pidempi aika, mutta aikaisemmat opit muistuivat mieleen nopeasti ja matka taittui pääasiassa käynnillä. Ratsastajan totuteltua Pihvin umpihankitarpomiseen otettiin uralla muutamia pätkiä ravia ja päädyttiin ratsastajan vaihtoon; kentän aidan taakse oli ilmestynyt toinenkin halukas poneilija, joten satulapaikka vaihtoon ja matka jatkui!




Jälkimmäisenä oli veljeni Anssin vuoro köpötellä Pihvillä. Ponin moottori alkoi pikkuhiljaa käynnistyä turhankin kovin, kun pientä pukinelettä ja päänviskomista tuli ilmi. Akun tapaan Anssikin otti käynnin ohessa ravipätkiä ja pieni laukanpoikanenkin väliin ehti mahtumaan. Lopeteltiin siinämäärin ajoissa ennenkuin Pihvi vallan hullaantuu hyppelemään, jotta veljekset saadaan vielä uuteenkin otteeseen ponin selkään - näin he nimittäin lupailivat! Saisiko heistä koulittua vielä poniratsastajia ennenkuin kasvupyrähdys yllättää? Se jää nähtäväksi, mutta mitä parhainta onkaan laatuaika rakkaiden ihmisten ja ponimuksen seurassa

~ Veljilläni Akulla ikää 11v. ja Anssilla 13v. :)



1 kommentti:

  1. Kesäkuvahaaste: http://reetuli.blogspot.fi/2013/02/kesakuvahaaste.html

    VastaaPoista