lauantai 23. helmikuuta 2013

Pieni enkelimarsu.



Weera 14.8.2006 - 23.2.2013

Tarvitseeko sitä enempää sanoa; vanhuus ei tule yksin - ei ihmisille, kuin eläimillekkään. Silloin, kun sen pienen ystävän silmät eivät enää kiillä timanttien lailla, touhuamiset hidastuvat ja vähenevät ja mukaan tulevat kivut, tulee hetki, astuu kuvioon omistajan viimeinen velvollisuus päästää se pieni ystävä parempaan paikkaan.

Pitkälle matkalle on mahtunut päivittäisiä iloisia kuikuttajahetkiä, mutta nyt tuli Weeran aika lähteä marsuenkeliksi lapsuudenystävä Wilman luo. Eläimet eivät ole vain eläimiä - ne ovat pieniä perheenjäseniä. ♥

Wiiru & Weera jouluna 2012.

Wilma ja Weera 2006.

Pieni marsuenkeli ♥


10 kommenttia:

  1. Voi kurja =( Hyvää matkaa pienelle enkelimarsulle.

    VastaaPoista
  2. Vooi, osanotot :( ihana marsu, haluaisin itsekin marsuja, tiedätkö voivatko ne olla rottien kanssa? Olisi omat häkit mutta voiko niitä pitää esim. vapaana yhdessä? Kiitos jos vastaat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Itse olen kuullut, että joskut marsut ja rotat ovat ottaneet yhteen tosi rajusti, kun puolestaan jotkut ovat tulleet ihan hyvinkin toimeen. Varmasti tosi eläinkohtaista, miten tulevat muiden lajien kanssa toimeen. :)

      Poista
  3. Voi ei, isot osanotot! :(
    Oma rakas 3,5v self black tyttömarsu kuoli tämän vuoden tammikuussa. Epäiltiin/epäillään syyksi sydämen vajaatoimintaa ja munuaisten vajaatoimintaa.
    Ikävä on kova, mutta onneksi toiselle marsulle saatiin kaveri!

    VastaaPoista