maanantai 4. helmikuuta 2013

Mustien miesten viikonloppu


 
Paluuta viikonloppuun! Lauantaina yhden jälkeen oli luvassa heinienhakureissu, jonka ajaksi minä jäin Pihvin kanssa tallille sovittamaan meidän lehmäkuvioisia putseja ja juoksuttamaan ponia. Pihvi oli irtojuoksuttaessa tuulella 'juokseppa kuule ihan itse', mutta kyllä me silti juostiin - vaikkakin yhdessä! :) Juoksutuksen jälkeen mentiin tekemään pieni kävelylenkki ja kurkistamaan heiniä kuljettavan peräkärryn kyytiin.
 
Pihvi-lumiturpa
 
 
Lehmäputsit mallinsa jaloissa!
 
 
 
Suojista vielä sen verran - muistatteko, kun viime elokuussa tein löydön Suomen Ratsutarvikkeen järjestämältä hevostarvikekirppikseltä? Sieltä ostin eurolla mustat jännesuojat, jotka kuitenkin jäivät varustehuoneen kätköihin odottamaan käyttöpäiväänsä. Nyt olen ajossa käyttänyt näitä Pihvillä, ja ovat kyllä niin sopivat kuin voivat ponille olla! Nyt puuttuvat siis vielä takajalkoihin oikean kokoiset hivutussuojat.

 
 
 
 
Eilen, sunnuntaina käytiin Anssia katsomassa. Poika tarhaili parhaillaan päiväheinien parissa. :) Vietiin samalla pojalle uudeksi leluksi yksi Pihvin moponrenkaista - loput olivat jossain lumen alla piilossa, joten niiden vuoro tulee sitten, kun lumet häviävät!

 

 
Minulla on mielessä monta erikoispostausideaa, mutta nyt voisi olla vuorossa teidänkin idean toteuttaminen! Antakaahan äänenne kuulua jälleen. :)
 
Pihvin valkoisten viiksien päivitys - kyllä, ne kasvavat! :3

7 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Edelleen noi putsit on upeet! :D Miusta olis kiva kuulla Pihvin hyvät ja huonot puolet, plussina ja miinuksina. :-)

    VastaaPoista
  3. Ei vitsi noi lehmäputsit ja Pihviponin viikset on ihanat!! <33 Sellainen postaus voisi tulla, missä esittelette maastoreittejä, ja muita tallin hevosia?

    VastaaPoista
  4. Mistä olet Pihvin saanut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei poneja mistään saada ;) Täältä kuitenkin löytyy postaus meidän tarinasta: http://pihviponi.blogspot.fi/2011/09/jos-menet-pois-mita-minulle-jaa.html. :)

      Poista