tiistai 6. marraskuuta 2012

Sumun takaa paistaa aurinko

 
Kirjoittelen nyt hieman meidän viimeviikon ohjasajoharjoituksista, joita tehtiin torstaina ja lauantaina. Tänään olisi jälleen samaa vuorossa, mikäli ilma pysyy melko inhimillisenä eikä luvattua räntää ala sataa.
 
Torstaihin - tehtiin harjoituksia pääasiassa käynnissä, panostettiin ympyröihin ja ylipäätään taivutukseen. Otettiin pysähdyksiä tasajaloin, peruutuksia, siirtymisiä, taivutuksia suoralla uralla sekä loppuun hieman ravityöskentelyä. Pihvi toimi mukavasti ja viipymättä, vain kerran tuli ärripurrikiukkukohtaus ja sekin hyvin lievänä. Loppuun otin Pihviltä ohjat pois , laitoin juoksutusliinan suitsiin ja hieman ravailua liinan päässä sekä loppukäynnit.


Varustuksen purkamisen jälkeen oli vuorossa jalkojen venytykset, loimi päälle ja päiväheinät! :)


 
Lauantaina ohjasajoin Pihvin uudestaan, mentiin samoja juttuja kuin torstainakin. Ravityöskentelyä oli kuitenkin paljon enemmän, tehtiin pujotteluja sekä taivutuksia ympyrällä. Pihvi toimi tortain tapaan yksi näppärästi ja siivosti, tällä kertaa poni oli tosin vielä herkempi vastaamaan apuihin. Lauantaina oli muuten aika ihanan sumuista - ensin näkyi metsän rajassa sumuvalli, pikkuhiljaa se siirtyi pellolle ja siitä silmänräpäyksessä kentälle. Se selittää kuvien utuisuuden. :>
Ohjasajo on palannut nyt siis meille tauolta, ja sitäkin mukavampi on aloittaa sen parissa työskentely rennoilla ja helpoilla tehtävillä.


Pihvi torstaina.


 
Kuten jotkut saattoivat huomatakin, ylös on ilmestynyt nyt Erikoispostaukset -välilehti. Tämä välilehti kattaa nimensä mukaisesti erikoispostaukset blogistamme; talliesittelystä varustepostauksiin, mielipidekirjoituksiin sekä vuoden 2011 joulukalenteriimme. Joulukalenteriamme klikkailemalla pääset kurkkimaan viime vuoden joulun luukkuja. Tänä vuonna kalenteri saa mitä todennäköisimmin jatkoa - nyt on aika vaikuttaa! Voit esittää nyt toiveita, mitä luukuista haluaisit lukea, nähdä tai kuulla.


4 kommenttia:

  1. Ihana poni (:
    Oon lukenu jonku aikaa anona, mut liityin nyt lukijaks.

    raisumi.blogspot.fi
    Raisu-tammani blogi

    VastaaPoista
  2. luukuista saisi ehdottomasti tulla vinkkejä poniaskartelujen pariin, aiemmista postauksista olen lukenut että olet tehnyt vaikka ja mitä omin käsin Pihville. Ehkä sinulla olisi antaa ohjeita ja vinkkejä tälläiselle jo vanhemmalle ponitytölle joka haluaisi kovasti tehdä jotain omin käsin, mutta minkäs sille voi kun on syntynyt peukalo keskelle kämmentä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, tämän suuntaista ajattelinkin! Jos vaan löytyy jotain ideoita, mistä haluaisi ohjeita tmv. voi niitäkin laittaa tulemaan, niin osaan hieman varautua! :)

      ~ Anna

      Poista