sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hyvää isänpäivää!

Vaikka Pihvi ei muista komeista poneista perustakkaan, oma iskä on kuitenkin hieman eri asia! Näin ollen Pihvikin haluaa toivottaa hyvää isänpäivää omalle isälleen, Bingolle Parkanoon! :) 

Bingo v.d. Zandkamp // ©

Bingo Sukupostissa!

5 kommenttia:

  1. Mikä vois auttaa sun mielestä heppajännitykseen, kun en uskalla laukata muilla kuin yhdellä todella rauhallisella hevosella (enkä voi varmaan ainakaan talvella harjotella sillä laukkaamista, kun se talli missä se asuu, ei pidä tunteja kentällä talvella jos on vähänkin liukasta) enkä nykyään uskalla oikein edes ajaa poneilla niinkuin ennen uskalsin, koska viime kerralla tipuin kun poni säikähti suurta lätäkköä ja kiersi miltei ojaan, jolloin kärryt keikkasi ja tipuin?
    Voiko sun mielestä kehittyä, jos ratsastaa maastotunnilla vain käyntiä ja ravia, ei laukkaa, mutta silloin kun kenttä ei ole jäässä (talvisin valitettavasti siis vain joskus..) harjoittelee kentällä tunnilla laukkaa?

    Sori kun kyselen vaikka juuri teit kysymyspostauksen, mutta kiitos silti jos vastaat :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kysymyksestäsi, julkaisen sen kysymyspostauksen kolmannessa osassa, joka ilmestyy lähipäivien aikana :)

      ~ Anna

      Poista
  2. Ai Bingo on Pihvin isä? Aika hauska tapaus tuo Bingo, leirillä olin tuolla ja sain seurata sen temppuja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näin on! :) Itse en ole Bingoa ikinä tavannut, voisi olla kyllä aikamoinen kokemus! :>

      Poista
  3. Heh, pingo on kunnon rodeoponi kyllä, kun sitä tarhaankin vie niin paras olla 2 isoa miestä taluttamassa tai poni on puskassa :D Pingo tykkää syödä ihmisiäkin, puree, potkii, tuuppii ja syö ratsastajia :'D
    Itse olen pingolla pari kertaa ratsastanut, about 20 putoamisella selvittiin! Parkanon talli kun ei poneistaan pidä ihan parasta mahdollista huolta, ei pingoakaan ole kunnolla koulutettu ja ne harvinaiset kerrat kun sillä ratsastetaan, päätyvät usein siihen että poni juoksee kentän aitojen läpi, puree jokaista vastaantulijaa ja lähtee karkuun...

    VastaaPoista