maanantai 10. syyskuuta 2012

Varustepostaus nro 4; Purkkeja ja purnukoita

Varustepostaussarjallemme jälleen jatkoa - esittelyssä meiltä löytyviä purkkeja ja purnukoita sisältöineen. Ruokintaan liittyvät purkit päätin jättää tästä pois, kun kuuluvat nimenomaisesti tuolle ruokapuolelle!
Aikaisemmin esittelyssä olleet;



Hyvä aloitus voisi olla apteekkilaatikkomme. Sen sisälle kätkeytyy monenlaisia suihkeita ja hoitotarvikkeita. Alla olevasta kuvasta vasemmalta oikealle Horse Powerin haavaspray, joka muodostaa läpinäkyvän kalvon. Toisena Wahlstenin tumma tervalaastari ja tämän jälkeen eniten käytetty ja suosikki lila haavaspray. Tämä on varmasti monelle tuttu ja meidän suosikki. Tuote on kuitenkin aika värjäävä. Blue-spray on vastaavanlainen tuote ja viimeinen spray oli muistaakseni myös läpinäkyvä ja värjäämätön.




Betadinea, Supremen iho- ja haavavoidetta sekä Relaxant-voidetta. Kuvassa myös kaksi pienempää ruiskua, Pihvin hiivalääkkeen antamiseen on noita vielä isompi ruisku.


Supremen valjasrasva, joka nykyisin itselläni on käytössä. Lisäksi on myös yhtä satulasaippuaa ja -öljyä, joiden merkkejä en muista. Varsin kelpoisia kaikki! Linimenteistä meillä on Blue Only kaksiteholinimentti sekä Valmentajan treenilinimenttiä, joka on tällä hetkellä itselläni käytössä Pihvin sijaan... Prob oil'a kutiseviin paikkoihin sekä Tabaskoa tallin puuosiin, jos poni niitä jostain syystä alkaisi uudelleen rouskuttamaan.


Ötökkäsuihkeosastolta löytyy montaa sorttia, kuten nyt Renonsia suihkeena ja geelinä, Horsesenseä ja Effolia. Renons on ollut meillä tänä kesänä käytössä, hinta-laatusuhde mielestäni kohdallaan. Erityisesti pidän tuosta geelistä.


 Takavasemmalta näkyy kaksi hevosshampoopulloa, joissa pienet lirut pohjalla. Muuten suosikkini on Hexosil, ja nyt uutena kaapissa odottelee Relaxant pesuneste. Punakorkkinen suihkepullo on Leovetin harjanselvitysaine, johon olen itse ollut enemmänkin kuin tyytyväinen! Pullo mukavan iso ja aine riittoisaa. Meillä tuon vaikutus on pitänyt 3-4 päivää, eikä Pihvin paksu harja ole tuona aikana vetänyt takkuiseksi. Leovetin edessä Pharman vastaavanlainen aine, ihan ok suihke. Relaxant Animal hoitoseerumi on ollut tehokas pahimpiin ötökänpuremiin sekä kutiavaan harjaan.



Kanisteriosasto; kalanmaksaöljyä vuosien takaa ja parafiiniöljyä toukokuulta.

Hieman hiljaisuutta blogin suhteen on ollut viimeaikoina. Monennäköistä tehtävää on ollut joka päivä, ja pakko kait se on myöntää - syksykin painaa päälle pimeine iltoineen. Yritän saada pian Siltterin elämästä kertovan postauksen valmiiksi, se onkin jo muutamaa silausta vaille valmis! :)

1 kommentti:

  1. Jee!(: pääsee lukemaan sitä odotetuinta postausta kohtapuoliin!! ((:

    VastaaPoista