perjantai 21. syyskuuta 2012

Arkea, arkea...


Taas on lähes viikko vierähtänyt! Mitään hirvittävän kummallista ei ole tainnut nyt tapahtua, Pihvi voi hyvin, mitä hieman maha on ollut taas sekaisin. Nyt on kuitenkin aloitettu taas hiivan syöminen, odotellaan ja katsellaan muutaman päivän päästä uudestaan. Ilmat ovat taas olleet aavistuksen verran sateisia, illat pimeitä ja yöllä taivas kirkkaana tähdistä lämpötilan lähestyessä nollaa. Muuten Pihvin kanssa olen touhunnut lähinnä johtajuusjuttuja, irtojuoksutusta ja mielettömästi rapsuttelua! :) Ei elämän niin kovin kummallista tarvitse olla, kaiketi.

Eilen kävimme Anssia katsomassa, poika ulkoili laitumella 3 - ja 7-vuotiaiden ravuriruunien kanssa. Olihan poika taas kasvanut ja aikuistunut, mutta ei tästä herrasta sen enempää. :) Videon ajattelin latailla meidän Facebook-ryhmään kunhan saan sen valmiiksi. Mikäli kiinnostaa, täältä pääsee lähettämällä liittymispyyntöä! 

Viikko on omalta osaltani kulunut lomaillessa ja käsitöitä tehdessä! Kirjaimellisesti olen koukussa... Viikon aikana on syntynyt useita koreja, kaulahuivi, nallekaksikko ja tiedä mitä kaikkea sitä vielä ehtisikään! Tallille ostin muutamat pyyhkeet, jotka olisi tarkoitus tekstikirjailla kunhan ehdin. Mitä muita tallijuttuja sitä voisikaan itse tehdä, tallille, ponille tai muuten vaan? Ideoita otan vastaan, ja niiden toteuttamisesta voisin laitella tänne ohjeita, mikäli kiinnostusta löytyisi. :>

Kuten jo aiemmin videoon viittasin, ostimme äitin kanssa porukkaan pikkukameran, jossa on videointimahdollisuuskin! Huomenna suunnaksi sitten Metsämäki ja PM-ravit, Anssin tallikaveria katsomaan ja tietysti ihastelemaan hienoja naapurimaiden kylmäverisiä! :) 

2 kommenttia:

  1. ponille heijastinloimi syksyn ajoretkille? :)

    VastaaPoista
  2. Just tulin ehdottamaan samaa(: mutta sitte muita heijastimia myös?

    VastaaPoista