maanantai 17. syyskuuta 2012

On mulle varjo muusta vaan


Torstainen poneilu oli juurikin sitä, joka sai mielen muuttumaan rennoksi ja ylimääräiset ajatukset taka-alalle!

Hieman on kirjoittelu jäänyt, koneella istumiseen kun ei ole nyt viimepäivinä ollut aikaa. Kuitenkin voisin palata viime torstaihin... Lähdin Pihvin kanssa eilen puolenpäivän aikoihin kävelylle. Ilma oli ihanan aurinkoinen, tallusteltiin ensin kotitie ja tien ylityksen jälkeen jatkoimme pyörätiellä. 

Lähdössä kävelylle.
Tallille paluun jälkeen Pihvi sai päiväheinät ja minä siirryin jatkamaan puomiprojektia! Sen koommin en aio vieläkään projektia ennen sen valmistumista avata, mutta esimakuna alla oleva kuva! Värit hieman vääristyvät auringonpaisteessa, mutta onhan siinä nyt meidän valko-marjapuuronväriset puomit kuivumassa. :3 Keräilin tallilta vielä Pihvin pesuun menevät varusteet autoon sekä valitsin tuunattavaksi tulevan satulahuovan! 


Puomiprojektia...
Kun Pihvi oli päiväheinänsä pääasiallisesti syönyt, menin ponin kanssa tarhaan rapsuttelemaan ja ihmettelemään ajan kulumista. Rapsutteluja, ponin turvan hipsutusta, matalaa hörinää ja suklaasilmätuijottelua mahtui tähän hetkeen, jonka jälkeen juostiin tarhaa edestakaisin vapaana kiemuroita ja kaarteita - minä edellä ja poni perässä. 

  

Entä mitä muuta tällä viikolla? Maanantaina olin elämäni ensimmäistä kertaa auton katsastuksessa, ja pieni punainen autoni meni läpi! Keskiviikkona tuotiin äitin kanssa tarhaan lisää hiekkaa, jonka jälkeen napattiin poni naruun ja vietiin laitumelle hetkeksi aikaa hieman juoksemaan. Juoksentelujen jälkeen poni jäi syömään laitumelle, kun käytiin sillä välin laittamassa talli valmiiksi. 

Täytyy vain sanoa, että minulla on niin hieno poni, joka ilahduttaa aina 




Sen mikä tulee sydämestä,
ei tarvitse olla täydellistä.

4 kommenttia: