tiistai 4. lokakuuta 2011

Samat tuulet puhaltaa, samat sateet lankeaa

Kesä 2011.
Vettä, kuraa ja hieman lisää vettä… Viimeviikkojen pääsääntöinen ohjelma. Nyt on tullut hieman harvemmin päivitystä, ei ole vain huvittanut kirjoittaa. Pieni laskusuhdanne taisi alkaa siitä, kun sai muutamaan otteeseen viikossa lukea omia asioitaan Hevostalli.netistä. Tuli vain sellainen olo, että tietävätkö tuntemattomat ihmiset asiamme paremmin kuin me itse? Kuten edellisessä kirjoituksessa sanoin mielipiteeni nettikirjoittelusta, pää kylmänä ja avoimin mielin mennään.

Nyt on muutoksia ilmassa, tulevana viikonloppuna Pihvi & Siltteri siirtyvät takaisin kotiin. Tätä olen jo odottanut, pääsee ajamaan kentällä ja sänkipellolla. Ja valot! Niitä on jo illan pimentyessä seitsemän jälkeen kaivannut.

Muitakin muutoksia on tullut, liittyen ehkäpä enemmän itseeni kuin hevosiini – tavallisestihan täällä harvemmin kertoilen elämästäni hevostelun ulkopuolella, mutta nyt voisin tehdä poikkeuksen. Viikko sitten sain autokortin, auton ostinkin jo kesällä. Nyt sitten on päässyt ihan laillisesti ajamaan! Koulun puolesta kypsyttää myös sateinen ilma, kun kerran ulkoilma-ammatin on itselleen valinnut. Muutamia projekteja pukkaa päälle, mm. päättötyö, kun kerran ensi keväänä olisi tarkoitus valmistua puutarhuriksi. Ensiviikolla aloitan kurssin iltalukiossa, ja kursseja tulee olemaan muutama kappale nyt syksyn aikana.

Blogin ulkoasussakin on hieman muutoksia, uusi banneri, välilehdille uudet kuvat ja uusi kysely ajatellen seuraavaa erikoispostausta, joka tulee jos lukijoita tulee yli 80. :3 Äänestää saa (ja pitää), kuin myös kommentoidakin. :)

Mennään sinne missä järven pinta kimaltaa.
Missä tuuli taittaa koivunlatvat maata kumartamaan.

2 kommenttia:

  1. Hauskasti ilmaistu, autokortti (ajokortti).. :) Älä välitä, ihmiset vain luulevat tietävänsä asiat paremmin. Loppuviimeiseksi sinä itse tiedät parhaiten miten asiat ovat. :)

    VastaaPoista
  2. Oho, kappas vain! En edes ajatellut, että ajokorttinakin sen voisi ilmaista :D Tulee vain puheltua niin paljon mopo- ja traktorikorteista, joten nyt sitten autokorttikin. ;)

    Nimenomaan, näin sen itsekin olen ajatellut. :)

    VastaaPoista