sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Huikein show maailmassa on elämä itse


Pihvillä oli tänään kevyen liikutuksen päivä, poni on hieman yskinyt viimepäivinä ja se, että itselleni kävi perjantaina hieman hullusti – ratsastin eräällä uudella tuttavuudella, ja poni hyppäsi pystyyn ja kaaduttiin siitä sitten taaksepäin nurin, poni minun päälleni. Eipä ole ennen näin käynyt, eikä tästä sattuneesta sen enempää, lihaskivuilla olen selvinnyt. :)

Pihville rakensin tänään nopeasti tosi yksinkertaisen tehtäväradan tallipihalle, joka sisälsi kaarrepuomit, kolmion mallisen pujottelun ja pienen esteen. Näitä sitten mentiin edestakaisin ja siksakkia ja miten sattuu. Pihvillä oli energiaa kertynyt suhteellisen paljon, ja kieputti päätään joka suuntaan ja koikkaloi sinne sun tänne. Tehtävät olivat helppoja, ja poni suoritti ne mallikkaasti, mitä nyt hätiköidessään muutaman tötterön kaatoi ja pudotti puomin esteellä.

Loppuun kerrattiin vielä hieman kumartamista ja takajalan nostoa ja sen alle kurkkaamista, Pihviltä nämä tulee niin automaattisesti! Varsinaisten kertausten jälkeen ponille jäi kumartamis-jalannosto vaihe päälle, ja kumarteli sitten yksinään ja nosti jalkaansa… Hienot kumarrukset tulikin!

Illalla pääsivät talliin aavistuksen tavallista myöhemmin, iltaruokiaan mussuttamaan. Hyvät yöt ja heipat, ja huomenna taas nähdään. Loppuun vielä videokooste tästä päivästä, kommenttia saa laittaa jälleen. Kiitoksia paljon kaikille lukijoillemme! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti