maanantai 20. elokuuta 2012

Projektiviikonloppu + video


Mukava viikonloppu takana! Koko viikonloppu tuli vietettyä Mikan kanssa tilalla. Pienenä, tai hieman isompana projektina oli estekaluston kunnostamisen jatkaminen - eihän tuo homma ole seissyt kuin vasta 'vähän' aikaa. Lauantaina oli ihan mielettömän hieno ilma, otin aamulla Pihvin kahdeksan aikoihin ulos. Ilma oli todella sumuinen, tilalta ei nähnyt pellon yli tielle, jonne normaalisti on ihan selkeä näkymä. Laitoin Pihvin tarhaan syömään kuivia heiniä, poni tulisi pääsemään myöhemmin päivällä laitumelle. 

Teimme Pihville lauantaina uuden pikkulaitumen pihan portin pieleen, jossa poni tyytyväisenä viettikin päivänsä mutustellen. Oli aika siirtyä pikkuprojektien pariin - puomien viimeiseen hiontaan, uusien estetolppien kappaleiden sahaamiseen sekä kokoamiseen. Kävimme kolmen maissa hakemassa äitini ja isäni kanssa heinäkuorman läheiseltä tilalta, nyt on Pihville taas heinää hetkeksi aikaa.


Saimme projektin ihan hyvään malliin jo lauantaina - kaikki puomit hiottua ja teipattua sekä kaksi uutta estetolppaa valmiiksi. Laitoin Pihvin tämän jälkeen tarhaan ja ajeltiin kodin kautta mökille viettämään iltaa syönnin, uinnin ja saunomisen merkeissä. Siellä se ilta sitten vierähtikin - puoli yhdentoista aikoihin tulimme takaisin ja Pihvi pääsi samantien sisälle syömään iltaruokiaan. 

Sunnuntaiaamu ei ollut edellisen aamun tapaan yhtä suotuisa - yöllä oli mitä ilmeisimmin tullut vettä. Sadetta lupailtiin koko päiväksi, sitähän myös saatiinkin. Kiikutettiin puomit ulkovajaan, jossa aloittelin hieman maalaamista. Lopputuloksen näkee vasta myöhemmin! ;) Sunnuntainakin poni pääsi päiväksi laitumelle, keitin otukselle jopa desin pellavapuuroa toivossa, että maku olisi muuttunut muutaman vuoden jälkeen. Pettymykseksi sitä se ei ollut tehnyt, ja niin ämpäri sai kyytiä ja vihreän syöminen jatkui.

Illalla laitettiin äitin kanssa Pihvi sisälle, Mika palasi jälleen palvelukseen viikonlopun loman jälkeen. Tuntuu siltä, että koko viikko olisi ihan täyteen buukattu - perjantaina on Säkylässä vala, jonne olen tietenkin menossa. Torstaina eläinklinikka Anivetissa on avoimet ovet, jonne haluaisin mennä, Anssia haluaisin käydä katsomassa + ikuiselta tuntuva "auto puhtaaksi" -projekti, jonka ajattelin käydä vihdoinkin toteen ennen perjantaita. 

Olisi ihan mieletön hinku postailla ahkerasti! Löysin yhden kivan päiväpostausjutun, jonka toteuttamista hieman ajattelin. Aiemmin gallupissa olleet postausehdotukset ovat toteutuksen alla, joten niiden valmistumista odotellessa. Haluaisitteko te lukea jotain erikoista tai kysyä kysymyksiä, jotka mahdollisesti ihmetyttävät? Antakaahan äänenne kehiin, ei me purra... ehkä! :)

Tästä pääset katsomaan videota lauantailta! Hieman Pihvin päivä - tyyppinen video. :)


Hmm...

5 kommenttia: