maanantai 13. elokuuta 2012

Onnea, minä!


Noniin, onnea vain itselleni! Nyt on 19 vuoden ikä saavutettuna. Vanhempi ja viisaampi? Ehkä, ehkä ei. Tänään oli ihan tavallinen päivä töissä ja töiden jälkeen seikkailin erehdykseni takia keskustan läpi hakemaan postit ja kotiin. Tulin ostaneeksi tämän jälkeen autooni uudet alumiinivanteet, ehkäpä ne sitten menevät talvirenkaisiin. Vaiko nykyiset vanteet talveksi ja uudet kesäksi?! Ken tietää, mutta onhan tässä aikaa vielä mietiskellä asiaa.

Kiitoksia kommenteistanne Villivarsan kuvaus - kirjoitukseen, niiden saaminen on aina mukavaa. Jos siirrytäänkin pohdiskeluihini... Mietin, mitä kirjoittaisin. Siltterin tarina on edelleenkin vaiheessa, mutta uskon, että hiljaa hyvä tulee. Tajusin tänään töissä ollessani, miten nopeasti aika onkaan kulunut! Nyt on tosissaan jo elokuun puoliväli - enemmän matkaa ensijouluun kuin menneeseen! Mieleeni kapusi viimejoulun blogissamme ollut joulukalenteri sekä isoäitini, joka joka aamu seitsemän aikoihin oli jo klikkailemassa luukkuja auki. Jos suodaan mahdollisuus, olisiko vastaavanlaisen vuoro tänä vuonna uudestaan?

Vatsanpohjalla lentelee useita perhosia, en muistanutkaan, miltä tämä tuntuikaan. Ilmassa on odotusta, ihmettelemistä ja miettimistä, mitä tuleman pitää. Uusia tuulia tällä rintamalla, vaiko ehtiikö ajatukset ja haaveet lytistyä vielä kasaan? Vastaavatko kaikki odotuksia? Vai kaatuuko kaikki jo ennen kuin mitään ehtii tapahtua? Suunnitteleeko sitä itsensä vain pussiin ja ajaa siten asiat liian pitkälle? Vai meneekö asiat niin, että uusi voi kukoistaa vasta, kun uskaltaa päästää irti vanhasta.


1 kommentti: