lauantai 25. elokuuta 2012

Laidasta laitaan


Viimepäivinä on tapahtunut taas monennäköistä, eikä koneen äärelle kirjoittelemaan ole oikein ehtinyt. Nyt luvassa siis koostetta! 


Torstaina mentiin kuuden jälkeen hevosklinikka Anivetin avoimiin oviin, oli tosi mukavasti järjestetty! Porukkaakin oli paikalla paljon. Katsottiin kiropraktikkonäytös maneesissa, oli tosi mielenkiintoinen juttu. Tämä jälkeen mentiin tallille, ohjasajoin Pihvin pitkästä aikaa. Poni toimi kokonaisuudessaan tosi hyvin, lopussa taisi alkaa kiukuttamaan ympyröiden teko ja kääntyminen uralta tuotti ongelmia. Muuten meni kivasti, rapsuteltiin pitkään töiden jälkeen ja poni pääsi tämän jälkeen talliin nukkumaan.



Eilen, perjantaina minulla olikin lomapäivä ja aamulla lähdettiin Säkylään. Mikalla oli sotilasvala, joten siellä meni koko päivä neljään asti ekaksi seuraten kentällä ollutta valatilaisuutta, tämän jälkeen ohimarssia, syömistä, tupiin ja muuhun alueeseen tutustumista. Porukkaa oli tosi paljon, ja hieman hämmennystä aiheutti parkkipaikat, vaikka me päästiinkin alueelta tosi sujuvasti pois.



Tänään kävimme aamulla Suomen Ratsutarvikkeen kirpputorilla ja samalla itse liikkeessä. Olisihan sitä tietysti itsekin voinut tsekkailla varusteemme myyntimielessä ja varmasti tavaraa olisi tänne löytynyt, mutta ehkä joku toinen kerta sitten! Alla kuvat omista ostoksistani, ja näiden lisäksi ostettiin kaksi säkkiä turvetta.


Pony-kokoiset jännesuojat 1e ~ pintelipatjat 4kpl 3e ~ hevosnaulakko 2e
Satulanmallinen paksu satulahuopa 1e ~ HKM-hanskat 16e ~ lakunamit 6.50e
Hanskat ja namit ostin liikkeestä.
.
my little pony :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti