lauantai 6. elokuuta 2011

Ötökänpuremia

Pahoittelen, että tämä viikko on mennyt hiljaisissa merkeissä. Itselläni on ollut henkilökohtaisista syistä kiire koko viikon, ja Pihvi on saanut olla vapaalla ja nauttia nyt elokuun laidunpäivistä. Ensiviikolla olisi toivon mukaan paluu arkeen ja Pihvin kanssa päästäisiin taas ajamisen makuun. Ajamisesta puheen ollen, itsellänikin alkaa olla kasassa nuo kilpailuvaatteet, joita olen tässä pitkin vuotta kerännyt kasaan. Siihenhän omalta osaltani kuuluu suorat housut, siisti takki, kauluspaita, hattu sekä oleellisesti esiliina. Voisihan tästä kokonaisuudesta ottaa kuvan, kunhan Pihvin kanssa päästään ajelulle!


Illat ovat kuluneet rapsutellessa, Pihviä tuntuu kutittavan joka puolelta ja kovin. Ylähuuli nousee ja rapsutuksia ponilta saavat sekä Siltteri, sekä me ihmiset. Pihvi rapsuttaa kovin mielellään takajaloillaan kaulaa ja harjaa, ja paikoittain on pieniä kohtia, joista on hokkien takia karvat lähteneet. Mutta mikäs sen mukavampaa, kun on jotain, millä itseään rapsuttaa! Huomisen, sunnuntain, suunnitelmissa olisi lähteä kohti Vantaata ja Hööksiä! Ostoslistaa ei ole enkä sellaista kirjoita, parempi vain odottaa huomiseen. Heijastinputsit ja korvahupun olen ajatellut hankkia, mutta jätetään tämä mietiskely huomiselle! :3

Kiitoksia kaikille 62 itsensä ilmi antaneelle lukijalle, sekä teille, jotka ette ole rekisteröityneet lukijoiksemme! Palautetta ja kommenttia on aina mukava saada, ja tällä hetkellä blogin risut ja ruusut ovat erityisen tervetulleita. Teille anonyymeille, vastatkaahan sivussa olevaan kyselyyn. Kysymyksiin vastailen mielelläni, joten kommenttia tulemaan vaan! :)

Huumori antaa asioille oikeat mittasuhteet.


2 kommenttia:

  1. Ihana tämä sinun blogi! Joskus aikaisemmin luin tätä mutta sitten se jäi, täytyykin liittyä nyt taas lukijaksi kun blogi vaikutti nyt paljon mielenkiintoisemmalta! :) Todella hienoja kuvia! Onko sulla joku aina kuvaamassa kun on aina uusia hienoja kuvia? :)
    -Lotta
    www.nettainkku.blogspot.com. <- oma blogini jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa (:

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia paljon, kuvaajammekin kiittää! :) Yleensä aina joku on mukana, useimmiten oma äiti. Käynkin kurkkaamassa sun blogia! :)

    ~ Anna

    VastaaPoista