sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Muutto ja kevätkuvia

 
Viimeinen viikko on ollut todella hektinen, ettei ole pahemmin ehtinyt ajattelemaan sen kummemmin vaan on pitänyt singahdella paikasta toiseen kuin tuli hännän alla!
 
Tiistaina kävin hieman verestämässä vanhoja muistoja ajellessani Ruskon maisemissa päätyen lopulta Ruskon Ratsastuskeskukseen seuraamaan entisen työkaverini tyttären ratsastustuntia. Olihan se ensin jännä ajaa tallin ohi, jossa Pihviin ensimmäisen kerran kymmenen vuotta sitten törmäsin, sitten ohittaa talli, jonka myötä hevoset tulivat elämääni ja tapasin Siltterin. Lopuksi vielä hurautin Varjotallin ohi, jossa Pihvin kanssa ollaan muutamat kisat aikanaan koluttu! Tämänlainen nostalgiakierros mahtui alkuviikkoon, ja siitä se kiire sitten alkoikin.
 
 
Pihviä on pikkuhiljaa alettu totuttamaan vihreään, ensin iltaisin ja nyt sekä aamulla, että illalla. Nyt viimeisen vuorokauden aikana maha oli mennyt kuralle, kuten jokaisena keväänä totuttamisen myötä on tapahtunut. Tänään illalla poni saa jälleen hiivavalmistetta ruiskulla, tämä on yleensä tasoittanut mahan toimintaa. :)

Pihvi tiistaina 21. toukokuuta 2013.
 
 
 
Mutta entä se kiire? Tällä viikolla kiireessä on pitänyt pakkaaminen, pakkaaminen ja pakkaaminen, joka kaikesta ennakkosuunnittelusta jäi sinänsä viimetippaan. En ole tainnutkaan täällä blogin puolella mainita, mutta tiedossa on ollut jo pidemmän aikaa minun muutto, ja nyt perjantaina se tapahtui! Kaksi yötä on tullut vietettyä uudessa kodissa, alkava arki on vielä hieman hakusessa mutta kyllä se tästä kaiketi pikkuhiljaa löytyy.


Tänään sunnuntaina laitettiin Pihvin tulevaa laidunta kuntoon, kuorittiin hieman maata ja nyt yötä vasten heitettiin siemenet maahan. Otettiin äitin kanssa myös muutamat kevätkuvat minusta ja Pihvistä! :)


Siipiinsä keijupölyä hän hieroi aamuisin, että vastatuulessakin lentää jaksaisi... ♥



3 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Oletko tähän mennessä asunut siis kotona, muutatko kovinkin pitkälle Pihvistä? Muutatko yksin vai poikaystävän kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen asunut kotona, matka Pihvin luo pysyy suurinpiirtein samana :) Poikaystäväni kanssa muutan.

      ~ Anna

      Poista