perjantai 16. syyskuuta 2011

Pistä silmät kii, kun toivotaan


Tänään olikin pitkästä aikaa ihan siedettävä ilma, aurinko paistoi – tosin välillä heitti vettä ihan rankkoja kuuroja. Oli vuorossa taas hevosten kengitys, ja samalla molempien otuksien hampaat tarkistettaisiin ja raspattaisiin. Laitumen etuosa on mennyt ihan hirvittäväksi velliksi, ikinä näiden aiempien 5 vuoden aikana ei ole mennyt noin pahaksi.

Siltteri oli ensin kengitysvuorossa, Pihvi sai odotella laitumella sen aikaa, kun ei haluttu ottaa poikaa talliin säätämään odottelun ajaksi. Siltteri antoi tapansa mukaisesti kengittää helposti, samaten raspaus meni mallikkaasti kengityksen jälkeen. Tällä välin menin Pihvin luo laitumelle, poni seurusteli naapurin tyttöjen kanssa jälleen kerran. Välillä hieman tänttäröi ja hirnui Siltterille.







Nappasin Pihvin sitten laitumelta ja lähdettiin käppäilemään tallille päin, Siltterillä oli raspaus vielä hieman kesken, joten odoteltiin ulkopuolella. Ei mennyt kauaa kun Pihvi jo seisoskeli ketjuissa ja etukavioiden huolto oli meneillään! Kerran poni yritti istua, mutta muuten meni varsin leppoisasti kengitys. Jälleen kerran laitettiin samat kengät jalkaan, eivät nuo kulu millään, taitaa olla jo toista vuotta samat töppöset jaloissa.

Pihvin raspaus meni tosi hienosti, ihme kyllä – yleensä Pihvin hammaslääkärikäynnit ovat olleet vähemmän mukavia. Vain kerran poni yritti hypätä pystyyn, muuten meni mallikkaasti ja kehujakin tuli. Hampaat ovat hyvässä kunnossa ja hyvin raspattu, joten hyvin mielin palailtiin takaisin laitumelle syömään iltaruokia. :)



Kiitoksia kysymyksistänne! Vastailen parhaani mukaan, ja yritän tehdä vastauskirjoituksen sunnuntaina/alkuviikosta. Kysyähän vielä totta kai saa, tästä kysymyspostaukseen. Kommentteja olisi kiva saada jälleen kerran! :)

Yksi tähdenlehtokin taivaalla, mä toivon ettei se putoa


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia , jälleen kerran :) Mikä putki sulla on kamerassa?

    VastaaPoista
  2. Tällä kertaa kamerassa oli 18-55mm putki, tosin tallissa otetut kuvat on otettu ihan kännykällä. Yleensä käytössä on 75-300mm. :)

    VastaaPoista