sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Jäädään kahdestaan


Menin Pihvin kanssa eilen illalla, ennen pimeää ratsastamaan pienen lenkin. Pihvi oli reippaan oloinen, talsi eteenpäin ihan mukavaa vauhtia – kunnes… Ensimmäiset kotiinpäin pyörähdykset otettiin jo ennen kuin päästiin edes kunnolla alkuun. Muutama kierros pyörähdettiin ympäri, ja kun turpa oli jälleen menosuuntaan, jatkettiin pikkuravilla asutuksen ohi.

Pihvi hieman empi eteenpäin menossa, joten melko reippaasti sai ponia kannustaa eteenpäin. Toiset pyörähdykset otettiin, kun Pihvi huomasi pellolla asuntoesittelykyltin – täysin luonnoton paikkakin, mutta ohi mentiin vaikka hankalalta tuntui. Päästiin ihan hyvään raviin, otettiin siinä ohessa muutamat laukka-askeleet.

Jälleen kerran löytyi hyvä syy ihmetellä – postilaatikko. Pihvihän ei muuten pahemmin pelleile tmv., mutta tänään tuntui löytyvän jos jonkinnäköistä ihmettelemisen aihetta. Pyörittiin jälleen hetki, melkein käväistiin ojassa mutta jatkettiin sitten matkaa ihan rauhallisin mielin. Käveltiin jonkin aikaa, otettiin vielä hetki ravia ja käännyttiin takaisin kotia kohden.

Otettiin pitkät laukkapätkät, alkuun laukka tuntui turhan lyhyeltä, mutta pienellä vauhdinlisäyksellä löytyi sopivasti hyvä tempo ja paluumatka taittui huomattavasti reippaammin kuin menomatka. Käveltiin kunnon loppukäynnit, ja palailtiin sitten laitumelle. Pihvi seisoi puomilla sen aikaa, kunnes sain varusteet laitettua autoon ja loimitettua ponin. Vielä muutamat omenat ja kanelikorput nassuun ja laitumelle takaisin. :)

1 kommentti:

  1. http://tallipihanbilehile.blogspot.com/2011/09/109-tunnustan-lempiblogeja.html

    VastaaPoista