sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Uusia heinätuppoja


Eilen Pihvi ja Siltteri siirtyivät aidan toiselle puolelle – eilen illalla saatiin kuntoon laitumen toinen puolisko, vaikkakin alkuun näytti siltä, ettei tästä mitään tule. Siimaleikkurin kanssa oli hieman ongelmia, mutta käyntiin lähdettyä tulikin sitten siistittyä aidan aluset ja niin hevoset pääsivät uudelle puoliskolle.



Katselin tuossa Ilmatieteenlaitoksen sivuilta, että sadetta on taas illaksi luvattu – samaten ensiviikoksi. Toivonmukaan sää nyt oikeasti hieman kirkastuisi, ei kesän ihan tällainen kuulu olla… Aikani kuluksi olen kuluttanut nyt nettikauppoja, katsellen, jos jostain löytyisi kivannäköisiä varusteita Pihville, ajatellen nyt lähinnä valjakkoajoa. Jännesuojat ovat ostoslistalla, samaten uusia valjaita olen katsellut, ja muutamat ehdokkaatkin löytyneet. Katsellaan, jos tällaiset meille ilmestyisivät! ;)

Loppuun vielä uusi video, jonka tein Pihvistä. Ei mikään kauhean ihmeellinen, mutta itselleni omalla tavalla tärkeä, yhdistyy monien vuosien asioita muutamaan minuuttiin. :)

2 kommenttia: