keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Ne meistä jää jälkeen minne vaan


Häntä tötterölle ja menoksi! Pihvillä tosiaankin oli vauhti päällä – virtaa ilmeisesti pojalle kertynyt siinä määrin, että nyt oli aika päästellä… Ja sitähän tosiaan tehtiin. Olin alun alkaen ajatellut, että mennään koulujuttuja läpi, mutta toisin kuitenkin kävi, että parempi tänään oli sitten purkaa energiaa reippaammassa tahdissa, kuin väkisin alkaa tehdä pohkeenväistöjä ja laukanvaihtoja. Jätetään ne vaikka sitten ensikertaan!


Alkuun mentiin reipasta kevyttä ravia, johon yhdistettiin hieman temponvaihteluita. Pihvi ei millään olisi malttanut hidastaa menoa yhtään, mutta kokeiltiin kuitenkin. Lisäksi mentiin ympyränpienennystä, joka meni, saanko sanoa, että loistavasti! Siihen nähden mitä se joskus on ollut… Tässä kohtaa huomaa sen, miten yhteistyö ja luottamus kehittyy vuosien varrella – kolmisen vuotta sitten Pihvin kanssa sai vielä tapella lähestulkoon jokaisesta asiasta, mutta nyt poni toimii kanssani suurin piirtein sormia napsauttamalla. Se on se hieno tunne, joka jokaisen hevosenomistajan tulisi kokea joskus. :)



Pukkeja ja kaikenlaisia ilmahyppyjäkin sateli, poni oli vain niin innoissaan, kun korvat pystyssä painelee pitkin peltoa – välillä hieman liiankin reippaasti! Välillä pitää päästä irrottelemaan ja purkamaan paineita.



Pihvi on niin hienossa karvassa! Muutenkin poni on kaikin puolin hienossa kunnossa, ja tosiaan talvikarvasta on enää muutamia haituvia jäljellä siellä täällä. Kyllä nyt kelpaa!

7 kommenttia:

  1. On kyllä tosiaan poni komeassa karvassa! Meilläkin Kalle on jo tiputtanut talvikarvan ja kiiltävä sileä kesäkarva on korvannut mammuttimaisen turkin. :D Ihania vauhtikuvia!

    VastaaPoista
  2. hei minkä pitunen oot ja minkä korkuinen pihvi on? oot niin sopivan pituinen sille, ja mietin et miltä mä näyttäisin shettiksen selässä :D

    VastaaPoista
  3. Laura, se on tosiaan kiva katsoa ponia tässä karvassa, kun suurimman osan vuotta on sitten sitä kymmensenttistä talvikarvaa. :D

    Milla, Pihvillä on korkeutta 113cm ja itse olen tosiaan 171cm pitkä. Ei ehkä ihan uskoisi. :)

    VastaaPoista
  4. Teillä on poni timmissä kunnossa :D

    Ja tosta pituudesta, kuvittelin että olet joku 160cm ja poni ehkä jotain 110cm tms. Ehkä mulla ei ole vielä syytä huoleen pituuden kanssa, vaikka jotkut sanoo että olen ihan ylipitkä ponille.. Ei se 153cm ole kyllä mitään suhun verrattuna! :--D

    VastaaPoista
  5. Jade, Pihvi tosiaan on :) Et varmasti ole ainut, joka pituudestani näin kuvittelee! Pitää varmaankin ottaa joku kuva, jossa seisoo ponin rinnalla, niin oma pituus pääsisi oikeuksiinsa. :D
    Ratsastele vaan poneilla, niin kauan kuin itsestä siltä tuntuu! Ei tuo 153cm nyt mitään ole verrattuna mun pituudelle, joten anna vain mennä! ;)

    VastaaPoista
  6. Se on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että pituus voi vaikuttaa istuntaan. Omaa istuntaa on siis hyvä tarkkailla, ettei ala istua kotioloissa väärin, jos ratsukko ei enää ihan standardimittainen ole.

    VastaaPoista
  7. Totta tuo tosiaan, Anonyymi. Siksi ratsastan Pihvin lisäksi myös meidän Siltterillä. :)

    VastaaPoista