maanantai 27. kesäkuuta 2011

Hän tahtoo nimensä tähtiin


Pihvi + irtojuoksutus on aina niin mielenkiintoinen yhtälö! Alkuun ehtisin juoksuttaa Pihviä liinassa hetken, kunnes totesin, että parempi vain päästää poni vapaaksi ja antaa painella mielensä mukaan, kun energiaa oli ilmeisesti hieman patoutunut. Nyt sai sitten poika päästellä mielensä mukaan, ja niin varmasti tekikin - aika hirvittävää vauhtia paineli sinne sun tänne, välillä ravaten komeasti polvet korkealle ja sitten taas laukalla!



Huomasin tänään, että Pihvin ruskeat suitset ovat melko isot ponille tällä hetkellä… Eipä oikeastaan mikään ihme, sillä ostin suitset talvella, ja silloin olivat oikein sopivat – tuo ponin talvikarvan määrä päässäkin on niin hurja. Kyllähän nuo vielä menevät, mutta voisin kaivaa toisetkin suitset esiin, kun sellaiset nyt kerta on. :)

Ensiviikolla voisin koittaa vihdoinkin mennä ajamaan Pihviä. Tosiaankin, olisin halunnut myös ohjasajaa tai ratsastaa, mutta itselläni on polvessa melko ilkeä tulehdus, joten jääkööt ne sitten tulevaisuuteen. Pettymyksekseni huomasin myös, ettei Turussa järjestetä tänävuonna shetlanninponien rotunäyttelyä, Driving Classiin olisi ollut kiva osallistua jälleen kerran. Ei voi mitään, näin tällä kertaa! 



Kyllä ne murheet tulla saa,
kyllä ne huolet tulla saa,
me kestetään mitä vaan ~ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti