maanantai 21. lokakuuta 2013

Ruskakuvia


Otimme viikko sitten kuvia jokirannassa ihanien ruskan värjäämien puiden luona. Siitä alkaen ovatkin yöpakkaset olleet hyvin aktiivisia, ja poikkeuksetta jokaisena yönä lämpötilat ovat olleet enemmän tai vähemmän miinuksen puolella. Itselläni viime viikko oli viimeinen työviikko, ja kuluneena viikonloppuna kävimme risteilemässä perheeni ja poikaystäväni kanssa Viking Gracella. Nyt onkin jo maanantai, ja ensimmäinen lomapäivä pitkään aikaan! Juurikin lähettelin työhakemuksia, joten innolla odotan, miten pitkään tätä lomaa kestääkään... :)

Pihville kuuluu ihan hyvää, ponilla on ollut maha hieman löysällä ja välillä on saanut häntää putsata ripulista. Vaiva lähti helpottamaan heti, kun aloitti jälleen hiivalääkekuurin, ja nyt ollaan jo hyvässä kuosissa. Tällä viikolla vien Anivettiin ponin ulostenäytteet ja tarkistetaan madotuksen tarpeellisuus. Tällä viikolla luvassa Anssin kuulumisia, kun poika alkaa taas tositoimiin kärryjen edessä! 




Hetken vierelläsi olla saan, kunnes taas vahvempi voima meidät vie mukanaan,
kulkemaan maailmaan, jossa perillä emme ole kai milloinkaan.

1 kommentti:

  1. Toivoisin seuraavaan ulkoasuun vähän enemmän väriä ja bannerissa vois olla Pihvin lisäks myös Anssi :) Ja taustal voi olla jotain kuvioita :D Pifffi♥

    VastaaPoista