sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Harmaahapsinen poniherra



Minäkö hidas? Ehen, vain hieman kiireinen. Kuvat viime maanantailta, jolloin teimme samalla pitkästä aikaa Pihvin kanssa irtona työskentelyä. Poni toimi siinä suhteessa hyvin taukoon nähden. Ensitöiksi liikkeelle lähdön tullessa Pihvi aloitti pienellä revittelyllä, ja muutaman vauhdikkaan kierroksen jälkeen alettiin töihin. Keskityttiin pitkälti käyntiin ja raviin, niiden siirtymisiin ja pysähdyksiin. Pihvi hakeutui automaattisesti ympyrälle, ja aloitettiin ihan käynti - seis - käynti harjoitteilla. Alkuun ponilla meni pysähdyksen hakuun hieman ylimääräisiä askelia, mutta toistojen myötä haahuilu loppui ja pysähdyksistä tuli täsmällisempiä.




Käynnistä siirryttiinkin raviin ja ravityöskentelyyn, jatkamalla siirtymisiä molempiin suuntiin. Olen tyytyväinen Pihviin, poni riippui reippaasti ja oli kuuliainen. Välillä keskittyminen hieman herpaantui, mutta kyllä onnistumisia tuli myöskin! :)



Pihville kuuluu muuten ihan hyvää, poni on vielä toistaiseksi saanut viettää aikaa laitumella, koska tykkää niin mielellään pihapiirin tuntumassa tarhailla. Jossain vaiheessa lähiaikoina on luvassa kuitenkin siirtyminen takaisin oikein tarhaan, sillä aidan purku on uuden laitumen osalta edessä. Laidun on tarkoitus kyntää vielä nyt syksyllä, ja keväällä edessä on maan muokkaus ja uudelleenkylvö. Jospa ponilla olisi ensivuoden loppukesästä ihana laidun valmiina. :)

Huomenna uutta postausta tämän päiväisin kuvin, juttua hieman Pihvin muista kuulumisista, joihin pätee allaolevan kuvan teksti - välillä pitäisi olla miettimättä ja murehtimatta liikaa. Minkäs sille kuitenkaan voin, että näin käy... Pihvi on muuten harmaantunut taas lisää, ihana poniherra. 

On asioita, joita ei pidä pohtia liikaa.
~ Tuutikki ~

1 kommentti:

  1. Ihana Pihvi♥ Siis juosko ympyräl ihan vapaaehtosesti vapaana? :)

    VastaaPoista