tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pieni koko, suuri ego.


Shetlanninponiruuna V.V.Piffi, tuttavallisemmin Pihvi, syntyi Parkanossa Vesanto & Virranhaaran tallille 5. heinäkuuta vuonna 1993 – tänä vuonna ponille tulee ikää 18 vuotta. Väriltään tummanruunikko päänsä valkoisten karvojensa kanssa on 113cm korkea, suuren egon omaava poika on elämänsä aikana ehtinyt touhuta monenlaista…

Pihvistä tuli ponini reilut viisi vuotta sitten, reilun puolenvuoden vuokrasuhteen jälkeen. Tässä ajassa poni oli ehtinyt tulla jo pintaraapaisulla tutuksi, joten hieman ailahteleva luonne ei tullut yllätyksenä. Poni on samalla todellinen herrasmies, kuin myös kiukutteleva jääräpää – hänestä on niin vaikea ennalta luvata mitään, täytyy elää hetkessä. Häntä ei voi tuntea läpikotaisin, ainakaan kokonaan – tässä herrassa on aina jotain, mitä vielä ei ole nähnyt!




Pihvi on elämänsä aikana ehtinyt kokeilla kaikenlaista – niin esteet, kouluratsastus, maastoilu, ajo, uittaminen, kiipeily, hiihtoratsastus... Yhteisten vuosiemme aikana olen kilpaillut Pihvin kanssa enemmän kuin olisin ikinä uskonutkaan - niin este, kuin koulukilpailutkin on tullut käytyä, ravilähdöt ja laukkakilpailut, ja uusimpana tulee valjakkoajo, joka tuli ja vei mennessään.


time golding dreams ~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti