keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

You can't take me I'm free


Eilen ja tänään Pihvi sai pitää vapaapäivän, tarkoituksena olisi mennä huomenissa, taikka perjantaina ajamaan, ettei kummallekaan jää kammoa tapahtuneesta :> Hevosten kanssa sattuu ja tapahtuu, asiaa ei voi kiistää! Silti tässä viimeiset kaksi päivää olen päässäni mietiskellyt, mitä kaikkea olisi voinut sattua… Onni oli mukana, mustelmalla, päänsäryllä ja kokoselän kattavalla jumituksella selvittiin.


Otin eilen kuvia hieman Pihvistä, sekä Pihvin parhaasta kaverista, suomenhevostamma Siltteristä. Kaverukset ovat olleet keväästä 2007 asti erottamattomat, parhaat ystävät. Lauman arvojärjestys on selvä – meillä mennään niin, että pieni edellä ja iso perässä – Siltteri kunnioittaa Pihvin suurensuurta egoa ja antaa ponin olla oman alueensa kuningas.


Äitini kävi tänään Agrimarketissa tilaamassa Pihville uudet kärryt, seuraavat ovatkin FinnTackin ponikoppakärryt, toivottavasti ovat hyvät, ainakin monilla ponivaljakoilla on näitä käytössä. Näihin vetokartunkin saa varmasti hyvin asenneltua, kunhan ensin saisi hieman mittoja yms. kuvaa, millaisen sitä sitten tekee ja mille korkeudelle.


Loppuun vielä videokooste kilpailuista! Sain tänään tehtyä, videot on kuvannut Roosa :> Kommenttia mielellään tulemaan !




1 kommentti:

  1. Olipa mukava yllätys löytää tää blogi, teidän kotisivuja kun on tullut jonkin verran seurattua! :)

    VastaaPoista