maanantai 13. tammikuuta 2014

Vuodenvaihteen jälkeen

Vuosi 2014 on lähtenyt ihan sutjakkaasti käyntiin, nyt jo lähes kaksi viikkoa uutta vuotta takana! Vuoden vaihteesta sen verran, että se sujui kaikenkaikkiaan meillä rauhallisissa merkeissä - Pihvi tarhaili rauhallisesti koko päivän iltaan saakka, ja sisälle mentiin samoihin aikoihin kuin normaalistikin. Vaikka naapuritalosta kuuluikin rakettipadan pauketta, tallusteli poika juomakupilleen hörppäisemään hieman vettä ja sen jälkeen pian mentiinkin jo sisälle iltaruokien pariin. Tampereen Hevosklinikka oli lisännyt vuoden vaihteessa kuvan piirrosponeista, ja hieman lainaan tätä kuvaa tänne: näin meilläkin muutama vuosi takaperin, kuin ilmetyt Siltteri ja Pihvi! :)


Tänä vuonna meille on riittänyt osaksemme sadetta, sadetta ja sadetta. Nyt asiat ovat ainakin toivottavasti hetkeksi muuttuneet, sillä maata peittää hienoinen lumikerros, pakkasta on -10 ja -15 asteen välillä. Ja mitä vielä, aurinkoakin näkee! :) On piristävää huomata, että välillä on myös tätä todellisen talven näköistä, ja pakkanen saa varpaat hieman kipristelemään. 


Huomenaamulla on minun aamutallivuoro, ja hieman suunnitelmiakin ponin varalle on mielessäni pyörinyt - aamuheinien ja pienen levon jälkeen toivottavasti näkymä näyttää seuraavalta kuin viime alkuvuoden kuvassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti