torstai 14. marraskuuta 2013

Tykkäämään!





Minä kirjoitan huomenna, tai siis huomenna, ja huomenna... Mistä tämä tauko tuli? Jokaisena päivänä kirjoitteleminen on ollut mielessä, uusia kuvia on tullut, mutta silti se on jäänyt. Toisaalla tekee mieli kirjoittaa silloin, kun on tapahtunut jotain uutta ja ihmeellistä, mutta elämän ollessa oikeasti ihanan tasaista, ei niitä ole sen kummemmin tullut. Yhden kuvan heittäminen silloin tällöin tänne on kuulostanut jokseenkin tylsältä, joten siitä tämä tauko. 

Selitykseltä toimimiseen, yhden kuvan ongelmaan on nyt ratkaisu - löydät meidät Facebookista! Tykkäämällä sivustamme pääset seuraamaan ehkäpä hieman aktiivisemmin meidän elämäämme kuin viimeaikoina blogin saralla. Lähipäivinä kuitenkin luvassa kuvapainotteinen postaus meidän viimeviikkoisesta elämästä.

Ryhdistäytymistä on kuitenkin luvassa, sillä uusia postauksia koneelle on jo kertynyt nimittäin joulunalusta varten! Kahtena aikaisempana vuonna blogissamme on ollut joulukalenteri, kuin myös tänäkin vuonna. Nyt sinulla, lukijamme, on mahdollisuus toivoa, mitä luukusta löytyy tänä vuonna - joten toiveita vastaanotamme nyt. :)



6 kommenttia:

  1. Ois kiva jos joulukalentissa ois vaikka Pihvin karsinan esittely tai video aamu/iltatallista :). Harmi etten oo fb:ssä niin ne voi seurata teitä siellä :(.

    VastaaPoista
  2. Joulukalenteriin ois kiva Pihvin, siltterin ja Anssin parhaita/hauskimpia kuvia tai sitten sellai miten vuosi vuodelta Pihvi on muuttunut :D Teijä joulukalenteri on ollu aina tosi kiva!

    VastaaPoista