sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kymmenen kysymyksen haaste + lukijakysely

 
 
Sain Roosalta blogihaasteen vastata kymmeneen kysymykseen. Lisäksi tuli haastaa 4 blogia vastaamaan samoihin kysymyksiin ja jatkamaan haastetta edelleen 4 blogille. Minä haastan seuraavat neljä blogia:

1. Miksi aloitit blogin pitämisen?
Kaikki alkoi oikeastaan jo vuonna 2005, kun perustin ensikertaa Pihville kotisivut. Matkan varrelle mahtui kuitenkin lukuisia muuttoja osoitteesta toiseen, ja talvella 2010 perustin ensikertaa oman blogin. Opiskelujani yms. muita tekemisiäni kertoillut blogi pysytteli elossa oikeastaan siihen saakka, kun huhtikuussa 2011 tämä avattiin! Onhan tämä helpompi tapa päivittää kuulumisia, keskustella seuraajien kanssa yms. verraten kotisivuihin.

2. Oletko kilpaillut / millä tasolla kilpailet?
Pihvin kanssa aikanamme kilpailimme monessa lajissa, pääasiassa kuitenkin seuraesteillä ja raveissa. Lisäksi jonkin verran kävimme show-tyyppisissä kilpailuissa. Aluelupakin on suoritettu ja ensimmäiset aluekisatkin käyty valjakkoajon puitteissa! :)

3. Kuinka kauan olet ratsastanut?
Vuodesta 2003 alkaen, eli ensikesänä tulee täyteen 10 vuotta! Puolet elämästäni siis. Kehittymisen kannalta suurin harppaus kuitenkin tuli silloin, kun ryhdyin vuokraamaan Pihviä. :)

4. Koulu vai esteet?
Kyllä minä koulun valitsen - niin ratsastaessa, kuin ajaessakin.

5. Valmennus vai kilpailut?
Valmennus on hyvä pohja kilpailuille ja ylipäätään kehittymiselle, joten valitsen valmennuksen. Kilpailuihin mennään näyttämään sitten sitä, mitä valmennuksissa on opittu.

6. Poni vai hevonen? Perustele.
Minä haluan valita persoonan mukaan! Sanotaan kuitenkin hevonen, jolla olisi ponin vekkuli ajattelutapa.

7. Onko sinulla hoito-, vuokra- tai omaa hevosta?
Kaksi omaa, omaoma Pihvi ja osaomistus Anssi.

8. Oletko hypännyt maastoesteitä?
En ole, ellei kotitekoisia risuesteitä yms. lasketa! :)

9. Lempihevosrotusi?
Kyllä voiton vie suomenhevonen.

10. Korkein hyppäämäsi este?
Pihvin kanssa lähemmäs 80cm, Siltterin kanssa saattoi mennä aavistuksen verran korkeampikin. Ei voi muistaa tarkalleen. :)


Lukijakyselymme

Haasteesta lukijakyselyyn! Lukijakyselymme tarkoituksena on kuulla teidän lukijoidemme mielipiteitä ja ehdotuksia. Vastaaminen ei vie muutamaa minuuttia kauempaa, mutta perusteellisemmasta vastauksesta on minulle toteutuksen ja parantelun kannalta enemmän iloa! :)

Toivomme sinunkin kertovan mielipiteesi - jos vastauksia tulee paljon, arvomme vastaajien kesken jonkin pienen palkinnon! :)





2 kommenttia:

  1. Anteeksi nyt kun kysyn tyhmänä,mutta onko anssi omasi? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anssilla on muutama omistaja - mutta kyllä, olen yksi niistä, kuin myös äitini. :) Anssi on siis jokaisen meidän omistajan oma, mutta samalla yhteinen.

      Poista